Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
More koga mavna Ibra go Oshumglai na Shovkovski.......i cestito pobeda ke zaboravev
btw ova so messi ne gleda na arno :S:S

Ајде честитки :vozbud: Се си дојде на свое место, први во групата. Не се плашам од противници, кој сака нека се погоди во ждребот. Гледам во фан клуб Реал Мадрид прашуваа Меси кога ќе дал гол од слободен...мајката право ги демантира и им го расипа филмот :(

Ej be Bobi vidi go vo studiovo......ina4e komsija mi e od Ohrid.....sekoja cest...ali ne ti cini dresot:smir:

Нека ни е честито победата и нека ни се множат :) , oчекувам лесен противник во 1/8 финале.:)

Ајде една моја анализа на мечот:
Викац - дрво
Алвес - може слободно да се носи со титулата, најдобар десен бек
Пике - не ме изненади, не изигра многу добро, паничеше многу
Пујол - капитенот, секогаш на место :)
Абидал - супер беше, но многу ретко се поврзуваше со средината и нападот
Чави - /
Иниеста - многу лошо прво полувреме, во второ полувреме, се врати на својата позиција и беше подобар
Бускетс - ви ги залепи устите на сите
Ибра - ДРВО
Кеита - супер
Меси - /

Педро - 10 минути топката не ја чепна :)

се на се добра игра, мислам дека веќе научивме како треба против бункери, секојдневие ни станаа :smir:

ајде нека ни е честито победата,одличен гол на Меси од слободен,но сеа поважно е да видиме шо ке биде со Меси,само да не биде нешто посериозно:tapp:, и да не заборавам на крај поздрав до екипата во студио

Динамо Киев ќе тргнат по трите бода во второ наострени се... нека ја решаваат побрзо Каталонциве иначе лошо им се пишува.

:back:

Први сме во групата, искрено сеедно ми е кој ќе ни се падне. Ако сакаме да одиме до финале, не треба да гледаме да одбегнуваме било кој тим. Ипак би сакал со Баерн да играме... да ја спуштиме малце прашината што се дигна при вчерашната победа во Торино:smir::barca:

Ај валјда нема да биде пресериозна повредата на Меси. Да помине за време на Светското првенство.

искрено на човекот му треба одмор, нека го одморат 10тина дена таму нека дише малку :)

Ajde neka ni e cestito pobedata....

Bravo za Serpico i drugite....

Ps: Fantom gi pofali interasive od forumov :)

брао Барса осеќав дека ќе тепате... мислам дека во ждребот ќе имате релативно лесен противник, Олимпијакос или Порто :wink:

Честитки за победата ... посебно за вториот гол :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom