Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aj со среќа победа . ама да признаете само дека имавме подобри шанси и дека заслуживме гол. не ке биде лошо . Поздрав :pipi:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: VIC NA GODINATA!!!! :pos2::pos2::pos2::pos2:

ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

НАЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ ЈАКИ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

VISCA BARCAAAAAAA

IBRAAAAAAAAAAAAAAAA ZVERRRRRRRRRRRRRRRRRR

P.S. Koga go postigna golot Ibra ne mozev da se smiram, piev voda i seker :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

MES QUE UN CLUB FC BARCELONA

А реков ја ... ако Барса го тепа Интер ке го тепа и Реал во темата Ел Класико и испадна дека сум во право... :)

Честито победа ;)

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Честито победа луѓе и нека ни се множат:back:
Го изедоа Мадриѓаниве на велико:)

Сега ми се јавија од Барселона кажаа дека следната ЕЛ Класико ќе ни исклучиле уше еден играч оти и со десетина сме биле појаки.
Сега ќе бидат интересни коментарите од типот на dj Manga. Сигурно и они очекувале дека ке бидат декласирани па сеа се супер среќни. Честитки до Барса и до навивачите наши.

Pa Ibra ke vleze i ke dade gol....imam takvo custvo :)

Auuu ama pogodiiiv....

Ps: zelenki sakam hahahaha

CESTITOOO CESTITOOO.....

Pokazavme deka sme najdobrite....pokazavme deka sme najgolemi....i so igrac pomalku recisi celo vtoro poluvreme a posedot na topkata bese na nasa strana....

IBRAKADABRAA....MESSI samo kako gi setase igracite na ZADRID...INIESTA ufff da bea vo moznost ke go ubieja ZADRIGJANIVe :pos2::pos2:

Реал се срам за фудбалот мислам дека повеќе не е прашање на дерби туку мачка и глушец.
Не заборавајте 2-6 на Santiago Bernabeu :pos2:

Aj честито нека ни е победата против ЗАДРИД, малце среќа имавме во последните 20 минути ама така е кога се игра со играч помалку но затоа гледавме блескави интервенции на Абидал,Пујол,Дани и Пике секоја чест за нив..
Абидал е моментално според мене еден од најдобрите бекови во светот бар јас така мислам
Бускетс одлично го држеше Кака и Гејот и имаше одлични влезови но жално што заработи црвен.:toe:
Но да не го заборавиме Ибра тој ни донесе победа, ке го памти тој гол долго време(цел живот).
Меси препознатливо секоја утакмица ја игра ѕверски, нема што да се коментира за него.:smir:
Чави и Иниеста исто како и Меси нема натпревар на кој што ќе играат дрвенечки.
Но по се наша е победата и нашо е класикото, нека ни е честито победата против ЗАДРИД и нека ни се множат.:smir:

VISCA EL BARCA ! ! ! !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom