Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прашањето за 4 милиони денари гласи:

Уште колку пари ќе треба да потроши Флорентино Перез за Реал Мадрид да ја победи Барселона?

а) 4134523 милиони
б) колку и да потроши нема да ја победи оваа Барселона

:smir::smir: Со среќа :smir::smir:

Прашањето за 4 милиони денари гласи:

Уште колку пари ќе треба да потроши Флорентино Перез за Реал Мадрид да ја победи Барселона?

а) 4134523 милиони
б) колку и да потроши нема да ја победи оваа Барселона

:smir::smir: Со среќа :smir::smir:
Точниот одговор е под Б :pipi:

Od drugata godina pokraj toa sto na natprevarite na Barcelona ke se igralo so dve topki (edna za Barca, edna za protivnicite) Barcelona ke morala da igra i so dvajca igraci pomalku bidejki bile premnogu jaki i so 10 hehehehehehe cestito pobeda neka se mnozat i edna pesna za fanovite na Barcelona

ete ja promasenata investicija na barsa so pravi:vozbud:
a go vidivme najdobriot fudbaler ronaldo so pravi zaedno so paket so kaka i kompanija:pos2:

Visca el Barca ! :vozbud:
Како само скокав по голот на Ибра :) :)
Сеуште жалам на неискористената шанса на Меси, но сепак победивме ! Wohoo !

Четитки на победата.
Ибрахимовч го направи тоа што требаше играчите на Реал да го направат во три ситуации.
Според мое гледиште играч на натпреварот би требало да е Пујол. Човекот сопре се што можеше да се сопре.
Поздрав:salut:

Visca el Barca ! :vozbud:
Како само скокав по голот на Ибра :) :)
Сеуште жалам на неискористената шанса на Меси, но сепак победивме ! Wohoo !

Вие имавте уште една и на Пике Реал ги имаше дупло поише само Пујол да му палите свеќа.
Честито победа и се глеаме во Мадрид...

Вие имавте уште една и на Пике Реал ги имаше дупло поише само Пујол да му палите свеќа.
Честито победа и се глеаме во Мадрид...

Имаше и Абидал море...А ако за шанси сметате нешто по што немало ни удар (Пујол ве скина :pusk:)...тогаш еве, повеќе шанси имавте. Честито победа Каталонци!!!

Кога слушам дека сте не згазиле, ми се плаче. Не ги читав сите коментари, ама верувам дека имало и такви кои биле реални во коментарите.

Што е тука е, честито победа :smir:

Според мене заслуживме барем бод али вие е искристивте шансата ние не ги искористивмеи тоа ви донесе победа..Честита победа!! позз

Перез едно време гледаше во небото, сигурно го прашувал господ зошто ги потроши тие 250 милиони :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom