Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ја потценувајте Сарагоса доста јака екипа е, видете го само составот, имаат 3-4 квалитетни играчи кои можат да направат проблеми.
Тоа го знае и Пеп и затоа мора да истрча со најсилен состав, уште овој натпревар па после ке одмараат цела недела. :smir:

ostaj gi be brat ja im pisav samo deka ronaldo im vredi cel tim oni mrcat ne gledat deka bez nego od 4 utamici 3 kiksa imaat.Inace da tocno e ke ja lupnam singl veke koa im pisa vo f.k.real poz do tebe mesi the best

Денес едноставно мора да се победи, да дојдеме повторно до +3 во однос на Реал и да започнеме нова серија победи.

Според сите предвидување нападот ќе ни биде составен од Меси, Ибра и Иниеста, значи Меси нема и вечерва да одмара....али добро е што следува недела во која се играат натпревари од купот па ќе можат Меси и остала багра неколку дена да одморат и да им се фати цела недела без одигран натпревар.

Друго што е позитивно е тоа што Анри е ок и ќе го имаме на располагање за следните натпревари.

:smir:

Ајде вечер очекувам победа и предност пред Реал Мадрид. Чуствувам мн голови во мрежата на Зарагоса немој да не ми оствари ова па сите да ме зезате :):).

Меси ке им бупне голче :) Позздрав.:smir:

Не ја потценувајте Сарагоса доста јака екипа е, видете го само составот, имаат 3-4 квалитетни играчи кои можат да направат проблеми.
Тоа го знае и Пеп и затоа мора да истрча со најсилен состав, уште овој натпревар па после ке одмараат цела недела. :smir:
Воопшто не ги потценувам Сарагоса,ама имаат многу слаб скор на гости, затоа мислам дека денеска без 3-5 гола не си заминуваат

Победа, победа и само победа!!.....Макар и минимална....да се вратиме на победите, тоа е најбитно. Им треба одмор на момците дефинитивно, па затоа и не сум некој оптимист за голови вечерва, дај боже да ги има секако, но се ми оди на 1-0, 2-1 така нешто. :toe:

Víctor Valdés en la portería; Puyol, Piqué, Chygrynskiy y Maxwell en la defensa; Sergio Busquets, Xavi y Keita en el centro del campo y Messi, Ibrahimovic e Iniesta en el ataque.

Официјалниот состав значи Чигрински се враќа во прва постава од повреда(можеби требаше Маркез да игра) и Туре одмара други сите играат,реално очекувам да се истуриме на Сарагоса сега некои 3-4 гола.

И да очекувано беше со неиграњето на Алвес во први 11 да го видиме Максвел,со тоа ќе сме поопасни од лева страна,а Иниеста ќе оди малку накај средина.

Подобро е што ќе игра Чиги.Маркез е многу несигурен во последно време. Одиме на победа VISCA EL BARCA :smir:

Kаква бомба од Ибра, леле,леле, леле, му ги искина рацете на голманот.:vozbud:

Тоа беше само најава дека ЕТА повторно ке пристигне во Мадрид во вториот дел од сезоната, овој пат комплетна, со главниот од одделот за бомби, Ибра .
И голманов со цел памет поствавува раце, нц нц, браво за неговата храброст :) .

Тоа беше само најава дека ЕТА повторно ке пристигне во Мадрид во вториот дел од сезоната, овој пат комплетна, со главниот од одделот за бомби, Ибра .
И голманов со цел памет поствавува раце, нц нц, браво за неговата храброст :) .

Што пишувате кај нас во фан клуб... поготово за играч што не го сакате! Ајде гитла:baeh::baeh::baeh:

Мала шала до колегите Интераши (кои се разбира не го сакат Ибра)

Жал ми е за Сарагоса :nesum: Ке го изедат они заради Рубин ни криви ни дужни :toe:
Ајде хетрик за Кеита :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom