Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Разочарувачки.
Сепак, со оглед на тоа што голем број играчи играат за своите репрезентации, значи играат и премногу натпревари...заморот и повредите го прават своето, плус тоа лоша среќа, а и скоро секогаш ова време од годината Барса е во некоја криза. Сепак ова би требало да биде знак дека треба да се одморат малку некои од играчите, како и да се сфати посериозно работата, зошто не се живее само на стара слава.
Се надеваме на подобро.

ејјј шо стана работаава бе :nesvest:.
дома не можевте да ги победите рубин а во гости ке ви биде уште потешко поради климата :helou::smir:

Ako ne beshe utakmicava namestena,jas glava ja secam,2vo2 40 koeficient....nekoj si zel jaka para...:vozbud::vozbud::vozbud:

namestena ili ne nemastena barsa izgubi i igrata i bese mnogu losa,sega ostanuva samo da se nadevame deka vakva igra vike nema da se povtori
alves ke go nema 3 nedeli,kako mozese da se povredi vo poslednata minuta

Абе тоа е тоа, тркалото се врти. Прашање на време беше кога ќе се случи криза, мислам дека сега е една од тие кризи што се очекуваа.
Само се надевам дека нема да има големи последици.
Ќе мора да се одморат некои од клучните играчи и максимално да се санираат повредите. Сепак сеуште е почеток, и ако мора да има криза нека биде сега и што пообрзо да помине, отколку во клучните моменти кога ќе се решаваат многу работи, иако и сега лошо изгледа работата.

maler ovaa godina ne prati i so povredite i toa uste na pocetokot se povredija mnogu igraci,da se nadevame deka za ostanatiot del od sezonata ke nemame nikakov problem so povredeni igraci
i neizbezno e uste eden napagjac,se gleda deka so bojan i so pedro ne ode dobro vo napadot,a i anri koga ke se vrate ne veruvam deka ke bide lanskiot anri

mene me cudi zasto UEFA ne pocnat istrazuvanja za namesteni natprevari koga se raboti za golemi ekipi,a tolku gi boli sto se desava ovde u mkd:toe: Sinoka duri 3 gola padna vo 2 min.

maler ovaa godina ne prati i so povredite i toa uste na pocetokot se povredija mnogu igraci,da se nadevame deka za ostanatiot del od sezonata ke nemame nikakov problem so povredeni igraci
i neizbezno e uste eden napagjac,se gleda deka so bojan i so pedro ne ode dobro vo napadot,a i anri koga ke se vrate ne veruvam deka ke bide lanskiot anri

Да ќе треба напаѓач, ама очигледно мора да се обрне внимание и на одбраната, затоа што колку и да имаме напад, не смее да се дозволи да се примаат 2 гола од два напади на противниците, и да се примаат ефтини голови кои можат скапо да чинат.

За Барса мислам дека ова беше само еден лош ден, и нишо друго!

Мислам дека нема потреба да се спомнуваат глупости како демек наместена била!:toe:

Како шо добро видов во неколку напади (не ја гледав целата туку само повремено), Меси и дефинитивно му треба одмор, а и како станува се позаморен така и се повеке ми се чини дека ја губи стандардната форма во која шо секогаш се наогаше!

Да ќе треба напаѓач, ама очигледно мора да се обрне внимание и на одбраната, затоа што колку и да имаме напад, не смее да се дозволи да се примаат 2 гола од два напади на противниците, и да се примаат ефтини голови кои можат скапо да чинат.
Одвбраната е добра имаме доста играчи, кривицата за вториот гол ја ставам на Маркез, можеше и мораше подобро да реагира го претрчаа како мало дете, дефинитифно не е веќе стариот Маркез кој што добро го знаеме, очигледно годините си го прават своето.....:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom