Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте бе јас у облогот да влезам, ако е нерешено да пишете потпис, HEATHY E ZVER !! :vozbud:

hahaahahha
interesno ke bide
e bas me intersira dali i dvajcata ke si stoete na dogovorenoto

hahahahaha
i heathy me iznasmea

Гоче играј ти на 12 корнери, ако фаниш пишиме сите потпис, на Гоче му е најголем :vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

И јас сум за кладба. Ако победи Интер, другиот носи аватар по моја желба ако победи Барса, јас носам. Првиот што ќе ми пише на профил ја добива кладбата.

пс за да бидам фер уште сега се нафаќам и за кладба за реваншот на Камп Ноу

И јас сум за кладба. Ако победи Интер, другиот носи аватар по моја желба ако победи Барса, јас носам. Првиот што ќе ми пише на профил ја добива кладбата.

пс за да бидам фер уште сега се нафаќам и за кладба за реваншот на Камп Ноу

Јас се кладам со тебе на месец дена дека Барса ќе ве порази на сред Милано? Значи ако изгуби Барса и ако е нерешено ти добиваш.

1 месец ти бирам и потпис и аватар, а ако изгуби или нерешено ти на мене. Си за?

Јас се кладам со тебе на месец дена дека Барса ќе ве порази на сред Милано? Значи ако изгуби Барса и ако е нерешено ти добиваш.

1 месец ти бирам и потпис и аватар, а ако изгуби или нерешено ти на мене. Си за?

Ваква понуда не се пропушта. Земај одма Бојанчо/

п.с. ако се јавите во наредните 10 минути.........:pos2:

a jas ostanuvam bez zdiv koga ke go poglednam videoto so seste komada so mu gi turivme na zadrid:vozbud:
samo sega me mrze da go baram videoto pa moze nekoj drug da go stave za mene

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom