Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Без Иниеста, Туре и Меси задоволен сум од играта иако не е ова Барселона која ја знаеме, но без проблем дадени 3 гола и тоа сите со глава :toe:
Златан се подобрува, Педро и Бојан :zver:ови, другите стандардно :helou:

честито победа, и првенец на Ибрахимович нека му се множат на човекот,головите,титулите и некое признаније да добие сезонава,:toe:Позз :helou:

Кај мене Алфа е СТАКЛО :toe: Гледам и тема има отворено за тоа, до вас е, односно до кабелскиот оператор е(ако го имате). Мене поручек ми дојдоа од Kabletel да ми ги праат сликите пошто сител и канал 5 беа лоши и сеа сите ми се супер, значи не е до сигналот од Алфа туку до кабелскиот оператор или вашиот телевизор:kesa: :smir:

dobro e dobro e
bez kreatorite messi iniesta pa i anri dobro e
samo bojan malku se sebicese no veruvam pep ke go stavi vo red

Е не, ти си ја гледал.

Ти кажувам слабо изиграно од Ибра, да ви беше Ето можевте да дадете и повеќе голови, ама тоа е :toe:

А да беше Кројф уште повеќе ке даевме, а замисли Роналдо да беше уште тука а, или пак не дај боже Ривалдо, мрежите ке ги скиневме.....
Ееее љубомора што ти е ...... :pusk:

Годинава ќе има пак бркање рекорди? :happy:

Нека ни е честито победата и што е уште повашно нека ,у е честито на Ибра за постигнатиот првенец. Утакмицата не ја гледав, ама според постовиве не изиграле којзнае колку фантастично, но сепак сме играле без Меси и без Иниеста. Како и да е победивме и одиме кон одбр ана на титулата:pehar:

iZVONREDEN NATPREVAR :je::je::je::je::bravo::ojea:
iBRA POSTIGNA GOL :pipi:.
NA TRIBINITE GO VIDOV DVOJNIKOT NA IBRA (PO NOSOT) CHIGRINSKY :pipi: SEDESE DO MURINJO:pipi:

super post,i mnogu slicen na toa sto jas go primetiv kaj Barca vo tie gledni tocki sto gi spomna File vo tekstot.Se gleda deka so Ibra malce gubi vo brzina igrata na Barca,ali ne i vo efikasnot.Nz kolku primetivte,posle postignatiot gol kako pocna veke da igra podobro Ibra,go nemase toa veke tovarot da dade gol,pa vednas pocna so odlicni asistenci trikovi i tkn.Sepak 3-0 bez Messi,Henry,Iniesta e poveke od odlicno:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom