Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито =) Мојот втор тим зема титула *јеј* :D

Спремајте се за дуелот со Интер =) Биче жустро !
ох мајката:haha: Сите интераши почнаа за Барса да навиват од коа одите Златко таму:haha: Се извинувам са офтопикот од се срце:back: до сите:xD:

Честито титула ! :D
Само првото полувреме успеав да го изгледам, катастрофа игра, сега секој втор тим ќе почне таква игра да практикува против нас.

Честито титула ! :D
Само првото полувреме успеав да го изгледам, катастрофа игра, сега секој втор тим ќе почне таква игра да практикува против нас.

:pos2::pos2:

Очигледно не си следел минатата сезона што се случуваше со тимовите кои доаѓаа да играт бункер на Кампот... Demolition:smir: Така да немојте многу со експретскиве постови, глупи се.

Нека ни е честита втората титула... додека другите се ситат на тоа дека не сме имале добра игра, ние веќе ја имаме втората титула сезонава и вкупно 5тата титула во 2009 година.

Уште еднаш нека ни е честита титулата:smir:

Zadovolen sum od nashata igra ama ne i od igrata na protivnikot, iskreno se iznervirav Zatvoreni. ama Sepak sum Zadovolen, Mn dobro sto go osvojavme i ovaj Trofej iskreno Pedro pokazuva deka ima Vrven Kvalitet i Potencijal. Pozz Katalonci i Fanovi na Barsa.:smir:

Ajde neka ni e cestitooo...bravo za mladiot Pedro!

Loso prvo poluvreme no vo 2 se razbudivme...a i nemavme tolku sreka!

Berbata na trofei prodolzuva :barca:

ete i uste eden trofej go lapnavme so malku maka
istata sudbina so go snajdi celzi go snajdi sega i sahtjor.i so zatvorena igra tesko mozis da i pobegnis na barsa,samo razlikata e vo toa so ako igras so site 11 vo odbrana ke primis samo eden gol a ako igras malku pootvoreno kako zadrid ke primis 4 5 gola:vozbud:

ibra se gleda deka ne e uste naviknat ubavo na igrata na barsa,da se nadevame deka za brzo vreme ke se navikne i da se nadevame deka nema da se sebice tolku mnogu kako sega so sahtjor

P.S. prv pat go gledam messi tolku mnogu da zdive na terenot:vozbud: pa i so glava sakase da go sibne srna

P.P.S mislam deka site slusnavte na krajot so kaza komentatorot
na igracite na barsa navika mu stana da osvojuvaat trofei:vozbud:

Koga Barsa go postignuva Golot
Dovolno e samo da go Poglednete Guardilola.
Covekot e navistinski Heroj.:vozbud:

:pos2::pos2:

Очигледно не си следел минатата сезона што се случуваше со тимовите кои доаѓаа да играт бункер на Кампот... Demolition:smir: Така да немојте многу со експретскиве постови, глупи се.
ОК, експерту. :smir:
Ја не реков дека ќе играме 0-0 со сите.

N00bs , nemoevte da dadete gol u regularnite 90' ? Ja stavam Barca na liste da mi digne dobivka i taja me pagja so 1.40 :)

Честитки за титулата во Супер Купот...:helou:

Не стигнав вчера, ај денес. Честито титула, да ви се множат, а и Светскиот куп во Јапонија да го освоите:smir:

Нека ви е честито и од мене со мало задоцнување:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom