Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bravo bravo
spored rezultatot odlicno izigrale
i golcinjata se super posebno toj na mesi koga dobi povratna topka od ibra so peta

Не бе,јас мислев за сезона 2007/08 ни даде Капел гол секако,и беше земен и за јуниорската репрезентација за Шпанија-Сигурно е подобар од Педро-освен што е брз,Педро исто така е и.. брз и ништо повеќе

ako ti se dopagja tebe poveke Capel ne znaci deka e podobar od Pedro

Извонреден натпревар со огромен број шанси Ибрахимовиц утна една сакаше атрактивна завршница инаку одлично играше и имаше асистенции.Перфектна игра на Меси .
VIsca Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:vozbud:

Да де, затоа потпиша професионален договор со Барса, дека е брз .... и ништо повеќе:tapp:
А бе ај не заебавај и ти сеа-И шо ако потпишал Педро професионален договор?Да не очекуваш да биде нешто повеќе од тоа да влегува на секоја 3-4 утакмица во 70-80 минута?
Педро секогаш ги поминува играчите со својата брзина,јес дека знае и да додаде и се друго,ама неговиот квалитет е најмногу во брзината
Капел е сличен на Педро,очигледно го немаш гледано воопшто,може да се снајде во секаква ситуација,а и е доста добар за кревање топки
Пеп го сакал,а тоа тој не го кажува за сите играчи,не велам дека ќе игра прва постава Капел(далеку од тоа),ама кога ќе треба да се смени Анри,тој ќе биде солидна замена-Секогаш е добро да имаме играч плус

П.С.Појма немав дека Капел е од нашата школа,може да знам од каде инфо?

А бе ај не заебавај и ти сеа-И шо ако потпишал Педро професионален договор?Да не очекуваш да биде нешто повеќе од тоа да влегува на секоја 3-4 утакмица во 70-80 минута?
Педро секогаш ги поминува играчите со својата брзина,јес дека знае и да додаде и се друго,ама неговиот квалитет е најмногу во брзината
Капел е сличен на Педро,очигледно го немаш гледано воопшто,може да се снајде во секаква ситуација,а и е доста добар за кревање топки
Пеп го сакал,а тоа тој не го кажува за сите играчи,не велам дека ќе игра прва постава Капел(далеку од тоа),ама кога ќе треба да се смени Анри,тој ќе биде солидна замена-Секогаш е добро да имаме играч плус

П.С.Појма немав дека Капел е од нашата школа,може да знам од каде инфо?

Па тоа е работата, за замена ни треба играчот!!! Зашто да даваме 15 мил. за играч кој ке биде замена и ке игра по 20-тина мин. кога имаме еднакво добар играч(и) во Б тимот(Педро и Џефрен) ???

Честитки за првата титула. Добар натпревар од сите играчи што беа на теренот. Ибра-Меси е страшно дуо. Ме јаде онаа шансата на Ибра како не влезе кога ја смири топката со гради после додавањето на Меси. Очигледно има хемија меѓу овие двајца. После овој натпревар гледам зошто Пеп толку го сакаше Ибра поради што дури се откажа и од екстра класа напаѓач како Ето. Ибра не е само типичен напаѓач како што имавме последните години во Барса (од типот на Клајверт или Ето). Ибра има голема креативност и чувство за игра, па така освен што е напаѓач тој знае како да креира игра со пасови, дриблинзи, финти. Ми се допадна стварно како се адаптира на играта на Барса со тек на времето. Головите ќе дојдат сами по себе.

Се знаеше што можеше да направиме со целиот состав, сите одиграа како што требаше а Максвел ме изненади играше супер а најдобро играше Меси нека ни е честито првиот трофеј сезоната и одиме понатаму.

VISCA EL BARCA!!!

mislam deka do vtoroto kolo ibra vike ke ima postignato gol
se gleda deka se citaat so messi i deka moze da igraat bez problem eden do drug

a inaku maksvel kako izigra oti gledam cela utakmica ja izigral

P.S. krkic nesto kako da se dvoumese kako da ne sakase da sutira na prazniot gol:vozbud:

Ајде нека ни е честито првата титула, да ни се множат.:)

mislam deka do vtoroto kolo ibra vike ke ima postignato gol
se gleda deka se citaat so messi i deka moze da igraat bez problem eden do drug

a inaku maksvel kako izigra oti gledam cela utakmica ja izigral

P.S. krkic nesto kako da se dvoumese kako da ne sakase da sutira na prazniot gol:vozbud:

Maxwell odigra odlicno...strasno brz niz taa leva strana plus e pokreativen od Abidal!

Според ХАЈЛАЈТСОТ сме изиграле ТОП !!
ДА ЖИВЕАТ КАТАЛОНЦИТЕ !

Морам да го пофалам Кеита кој според мене изигра одлично, добро се движеше низ теренот, даваше добри пасови, имаше доста креативност во неговата игра и + можеше да постигне гол...само Туре се најде на погрешното место.:smir:

Нека ни е честита првата титула годинава и нека ни се множат...барем до 4 да стасаме годинава:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom