Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чави: Фабрегас е само на позјамица во Арсенал :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Добро засилување би бил Хавиер Пасторе. Одличен, млад играч. Покрива цела средина. Одлична замена за Туре во составот и за Чави, Иниеста и Серхио на теренот.

Чоек за негово добро му објаснува некои работи, тој види го, ме брка.. :(
Oпрости ми молим те :(, ќе не можам да спијам вечер знаејќи дека ми се лутиш. :(

П.С

Првиот гол на Меси во дресот на Барса :)
Се сеќавам уште на тој ден и никад нема да го заборавам кога ги тепавме 5-1 Гимнастик и Лео го постигна првенецот.

Oпрости ми молим те :(, ќе не можам да спијам вечер знаејќи дека ми се лутиш. :(

noob1nw8.jpg

Добро засилување би бил Хавиер Пасторе. Одличен, млад играч. Покрива цела средина. Одлична замена за Туре во составот и за Чави, Иниеста и Серхио на теренот.
Не е деструктивец па да го замени Туре,офанзивен играч е.Највеќе наликува на Кака'.

^
^ Цм и Ацм само. Во Аргентина се надеваат дека ќе биде новиот Верон/Рикелме.... Преценет е малце, али ај.

Епа, ако служи само како замена на Чави/Иниеста, јас би понудил највеќе 10 милиона. Ако не дојде, овде се Кеита и Тиаго, од догодина и Фабрегас.:)

Епа, ако служи само како замена на Чави/Иниеста, јас би понудил највеќе 10 милиона. Ако не дојде, овде се Кеита и Тиаго, од догодина и Фабрегас.:)
Хах друже,претседателот на Палермо (според мене човек што многу се дига) изјави дека Пасторе вредел 50 милиони,и не го пуштал за нешто испод таа сума.

Хах друже,претседателот на Палермо (според мене човек што многу се дига) изјави дека Пасторе вредел 50 милиони,и не го пуштал за нешто испод таа сума.

Нема проблем. Нека чека човекот.

П.С

Првиот гол на Меси во дресот на Барса :)
Се сеќавам уште на тој ден и никад нема да го заборавам кога ги тепавме 5-1 Гимнастик и Лео го постигна првенецот.
Јас по лошо го памтам, тој ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom