Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас и Филе бевме. Пошо бевме уверени во нивната елиминација, а и во живо гледавме траги-комедија.

Невидени priceless фаци. Едниот во погрешно такси влезе, друг мобилен изгуби, трет погрешна јакна зема...:pos2::pos2:

Добро е што барем ти не поштеди од сеир. :kesa:

spored videoto se gleda deka e mnogu dobra atmosferata vo timot iako ima mnogu mala kriza vo igrata

Овоа клипче мора да го гледате :) :) :)

Јас и Филе бевме. Пошо бевме уверени во нивната елиминација, а и во живо гледавме траги-комедија.

Невидени priceless фаци. Едниот во погрешно такси влезе, друг мобилен изгуби, трет погрешна јакна зема...:pos2::pos2:

Ми го вратија мобилниот :)

Иначе можам да кажам дека беше најгласен кога Реал дадоа гол :tv:

На сред пресконференција ...:pos:

Пујол од позадина : Keiteeee ... Кеитааа
Кеита : Callateee ... Заќутиии

:pos::pos:

Имам чувство дека Анри ќе распука во недела против Валенсија. Со оглед на тоа дека почнува да не е стандарден првотимец ова МОМЕНТ НА ВИСТИНАТА за него.

Сака да каже дека ова што му се случило на реал, мисли на елиминацијата од ЛШ, треба да ни биде предупредување. Демек во стилот да не се опуштат, ако станува збор за Штутгарт, и треба со сите сили и концентрација да ја завршат утакмицата што побргу.:)

2cqbjwz.gif

legenda:pos::pos:

Можам да замислам која додатна мотивација сега ја има Барса за да ја освои ЛШ сред Сантиаго Бернабеу.... Замислете што би било тоа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom