Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Афелај се интересиравме летото ако се сеќавате, мене повеќе мерак ми праи Афелај отколку Велосо затоа што е далеку побрз и далеку подобар во контрите, но не го потценувам и Велосо затоа што е одличен играч игра CM , ACM и DCM и мислам дека и двајцата би се снашле во Барса, кој да дојде од тие двајца ќе ми напраи голем мерак.:)

Ауф Афелај:drk::drk::drk:Дечково е звер и повеќе сакам он да дојде отколку Велосо. Нерзнам зожто ама Афелај ми го прави повеќе меракот од Велосо:vozbud:

na nasiot still na igra poveke bi se prilagodil Afellay bidejki e mnogu brz,no kako i da e i Veloso ne e losa opcija!

Не бев во можност да пишам порано...

За натпреварот против Виљареал, мора да кажам дека не сум задоволен со резултатот но, што е тука е... вчера Реал одигра нерешено па ја одржавме таа разлика во бодови.

Инаку мислам дека нема да дојде никој зимава... незнам зошто но тоа е мое мислење. Останува да видиме.

Поздрав момци, среќна нова година на сите и се најубаво.:)

Резултатот со Вилареал на некој начин и го очекував, шознам можеби поради празниците, али како што гледам сите фаворити утнаа оваа недела. Среќа се сопна и Реал па остануваме на иста разлика. Следната ни е со Тенерифе, а утре играме со Севиља во купот.

Незнам од кај ви е информацијата за Афелај ама сигурен сум дека нема да дојде во овој преоден рок. Не верувам дека за еден месец ќе се купува скап играч, Тиаго и ЏДС веќе се во тимот. Мислам дека имаше некое правило во Шпанија, доколку еден играч има повеќе од 5 настапи за првиот тим, нема повеќе право да игра во младинците, во нашиот случај, Athletic.

Точно. Не треба никој, иако добро ќе беше само Суарез. Верувам во Пеп, верувам во Барселона!
Кеита и Туре се враќат за месец и пол, а до тогаш треба да играме т.н. ФИНАЛИЊА ! поздрав

Со севиља очекувам повеќе од добар напревар. Лео и Ибра ќе им ја полнат мрежата. Некако сум уверен дека ќе експлодираат. Одамна не давале 5-6 гола..:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Во нападот денес би требало да бидат Меси, Бојан и Ибрахимович. Ајде мора да победиме али и тоа не е којзнае колкав приоритет, затоа што има и втор натпревар но пожелно е да се победи.

Велосо ја одбива Барса за да потпишел со Фиорентина-смешно ! :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom