Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да,Џонатан му е брат на Џовани-ме бендиса како игра,особено неговите шутеви од далечина!abe sega se znae li koj igraci od B timot ke bidat zemeni od strana na pep za da igraat vo barsa
i ovoj dos santos dali mu e brat na onoj govani dos santos so go prodadovme vo totenhem ili kaj bese lani
Сигурен си дека ќе биде земен Џонатан?Да,Џонатан му е брат на Џовани-ме бендиса како игра,особено неговите шутеви од далечина!
Не сум сигурен,но би требало да добива шанса во Купот и да влегува како замена понекогашСигурен си дека ќе биде земен Џонатан?
Иначе Виктор Санчес потпишал и официјално во Кадиз нека му е со среќа.:smir:
Во медиумите испаднаа шпекулации дека за 45 милиони фунти Барса ќе го има Фабрегас, некои шпекулации велат дека Каталонците се спремни да го дадат Јаја Туре, Пике и 20 милиони евра за Шпанецот. извор : sportski.mk
е значи веснициве што се поглупо нешто не можев ни да замисам :pos2::pos2:Јаја,Пике,и 20 милиони за Цеск ... Цеск е добар ама ова е претеризам сеа нема да ме чуди ништо повеќе еве ко на пр. Пандев за Меси и плус Барса да плати 25милиони евра .... што се нема да прочиташ по ова нашиве портали
Нека му е со среќа на Виктор Санчез во Кадиз