Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прашањето гласи кој е попатетичен:
Фановите на Барселона кои немаат никаков аргумент против Рони за фудбалот и се палат на слики кај шо му ги масираат стомачните замисли и се гушнал со Солскјер или фановите на Реал кои сега душа оставаат за него а додека беше Роналдо у Манчестер за нив беше само Гејналдо???

Или некој кој што нема попаметна работа и се меша каде што не му е местото? ^ Mислев на постот над диџеј манга

Не мислиш дека ти си најпатетичен?Те банираа во 50% од фан клубовите и сега дојде тука да бистриш политика.
Ако Челзи го сметаш за 50 % од фан клубовите и ако банот е некакво мерило за патетичност, тогаш ти си најверојатно најнепатетичен. :)
Јас поставив прашање а вие не ми одговоривте, пошто Кики како поранешен играч на Јунајтед ме засега кога некој geek јаде гомна за него, нормално дека тоа е ситуација во која мора да се замешам.
Peace!

Ама затоа имаш влакна во устата кои стојат од анусот на некој модератор. :)

Ако Челзи го сметаш за 50 % од фан клубовите и ако банот е некакво мерило за патетичност, тогаш ти си најверојатно најнепатетичен. :)
Јас поставив прашање а вие не ми одговоривте, пошто Кики како поранешен играч на Јунајтед ме засега кога некој geek јаде гомна за него, нормално дека тоа е ситуација во која мора да се замешам.
Peace!

Ама затоа имаш влакна во устата кои стојат од анусот на некој модератор. :)

Kiki?!?!? Hahahah. podobro bi bilo Cristina the Balerina Ronalda. :pos2: Poveke mu odgovara toa.
A ova site so si go drkaat na Ronalda, pa toa ne go izmislivme nie, cel svet toa go pravi so e dokaz deka nikoj ne go saka

Kiki?!?!? Hahahah. podobro bi bilo Cristina the Balerina Ronalda. :pos2: Poveke mu odgovara toa.
A ova site so si go drkaat na Ronalda, pa toa ne go izmislivme nie, cel svet toa go pravi so e dokaz deka nikoj ne go saka
att1395137.eosl2zu1rm04k8skc8wg88gws.ap2qhjyqp08cgc0c80ss4cco4.th.jpeg

Kiki?!?!?
Цел Свет може не го сака, ама на само 24 години :

Manchester United

* Premier League (3): 2006–07, 2007–08, 2008–09
* FA Cup (1): 2003–04
* League Cup (2): 2005–06, 2008–09
* FA Community Shield (1): 2007
* UEFA Champions League (1): 2007–08
* FIFA Club World Cup (1): 2008

Individual

* UEFA Euro 2004 Team of the Tournament
* FIFPro Special Young Player of the Year: 2004–05, 2005–06
* Portuguese Footballer of the Year: 2006–07
* UEFA Team of the Year: 2003–2004, 2006–07, 2007–08
* FIFPro World XI: 2006–07, 2007–08
* PFA Young Player of the Year: 2006–07
* PFA Players' Player of the Year: 2006–07, 2007–08
* PFA Fans' Player of the Year: 2006–07, 2007–08
* PFA Premier League Team of the Year: 2005–06, 2006–07, 2007–08, 2008–09
* FWA Footballer of the Year: 2006–07, 2007–08
* Barclays Player of the Season: 2006–07, 2007–08
* Barclays Player of the Month: November 2006, December 2006,January 2008, March 2008
* Barclays Golden Boot: 2007–08
* Barclays Merit Award: 2007–08
* European Golden Shoe: 2007–08
* UEFA Club Forward of the Year: 2007–08
* UEFA Club Footballer of the Year: 2007–08
* FIFPro World Player of the Year: 2007–08
* Ballon d'Or: 2008
* FIFA World Player of the Year: 2008
* FIFA Team of the Year: 2008

:|

Ќе видиме ќе видиме, титулите се она најрелевантното, оние тимските па макар и да не добил некоја индивидуална награда, сеедно .
Сега е многу рано за такви претпоставки .

Муабетот е, цел Свет го мрази . . . . и ?! :toe:

И ние не пишавме дека е лош фудбалер. Или? Само ставивме педерастични слики за ремет. Ако е педер не значи дека е лош фудбалер. Иако во Барса има барем 4ца подобри од него.

Цел свет го мрази како личност ( вклучувајќи ме и мене) но неможеме да бидеме нереални и да кажеме дека тој е слаб играч. Го мразат, али беше најдобар играч на Светот минатата година, остана во добра форма и оваа... едноставно тој е играч кој секој тим би посакал да го има. Создава шанси, дава голови, асистира...

Али ја имал таа несреќа да игра во ерата на Меси :):back:

Чави, Иниеста, Меси и Ибра нели? :vozbud: :vozbud: :vozbud:

и абидал брате .... нивниот најдобар стрелец..покрај џуџето Меси и Пинокио :)) .. иниеста..лол лол лол..изиграл 3 добри утакмици во својата кариера и е најдобар во барселона.. :)))

и абидал брате .... нивниот најдобар стрелец..покрај џуџето Меси и Пинокио :)) .. иниеста..лол лол лол..изиграл 3 добри утакмици во својата кариера и е најдобар во барселона.. :)))
Поарно џуџе и пинокио отколку 2ца педери у тимот! За воа болдираново би требало да ти е срам да пишеш бе самиот Касиљас изјави дека за него најдобри играчи се Иниеста и Чави оти од Меси веќе ни самиот незнае колку гола има примерно :smir: ја незнам како само како се осмели овоа да го напишеш бе :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom