Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за победата, без главните играчи успеавме да постигнеме 3 гола.За Анри е прекрасно што постигна погодок да го зголеми мотивот за игра:smir:Играта и не беше така лоша без Меси,Чави и Иниеста, имавме посед на топка како и на секој натревар.Ибракадабра ѕверррррррррррррр

Може ли да ми каже некопј шо се деси со Виктор Сначез?
Со овој:
37457_news.jpg

Го продадоа, на Херес.:pipi:

Ne e prodaden. Xerez veke imaa 4 ili 5 (ne mi teknuva) igraci zemeni na pozajmica i zatoa bese prodaden za nekoja simbolicna suma, megutoa so buy-back klauzula koja bi iznesuvala 0 evra. Taka da seuste e nas igrac.
Za utakmicata so da kazam Pedro pak se pokaza kako igrac so jak finishing, Ibra se trudese cela utakmica, isto i Yaya pokaza deka definitivno treba da igra pred Busquets. Drugite solidno do prosecno

aj cestito neka ni e :D
Henry me iznenadi, kako se cuvstvuva negovoto vrakanje...
levata strana bese na nivo vecerva

Солиден резултат извлековме вчера... постигнавме 4 гола, но можевме да не примиме 2. Треба да се поработи малку на одбраната, но тоа многу и не ме загрижува, зошто со овој стил на игра одбраната мора некогаш да прима повеќе голови. Се на се задоволен сум од натпреварот.

Посебно ми се допадна асистенцијата на Ибра со пета:vozbud:

Играта беше добра со оглед на тоа дека не играа главните носители на играта на Барса Чави , Иниеста и Меси а на клупата беше и Алвеш.
Штета што примивме два евтини гола по грешка на одбраната и очигледно е дека Пиќе има малку проблеми кога до него не е Пујол......
А за асистенцијата на Ибра немам зборови :vozbud::vozbud::vozbud::zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom