Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се виде класата на Пујол вчера,бескпрекорен-најдобар!
Чиги има уште многу за да му биде барем конкуренција на Пујол

Заслужена победа..Одигравте супер..Само што ме заебавте на ливчето ја имав +3..

Zdravo na site.
Jas sum od denes nov clen na drustvoto Fan Klub Barselona (Neznam dal sum dobredojden).
Chestitki za pobedata nad Dinamo i ochekuvame ushte red drugi pobedi.
Pozzdrav na site fanovi na Barselona.

Зошто не бил добродојден? Секако дека си повеќе од добродојден :) Јас лично би сакал да читам што повеќе мислења од што повеќе фанови на Барса. Добредојде на фан клубов, се надевам долго ќе се читаме и дискутираме за секако, победите и титулите што следуваат. Поздрав.

Добредојден си друже и добро те најдовме, голем поздрав и до тебе и биди активен во фан клубов на најдобриот тим на планетава.

VISCA EL BARCA

Секако дека си добредојден во најдобриот фан клуб на најдбриот тим на планетава, се надевам дека ќе бидеш активен и ќе прославуваме титули заедно и многу победи.:smir:

Секако дека членот погоре е добредојден!

П.С.Убаво е кога го гледаш фан клубот на својот омилен тим(читај Барселона)да се полни со многу членови:smir:

Добре дојден си друже тоа не треба ни да го прашаш. Се надевам дека ќе бидеш активен на форумов и ќе славиме голем број на победи и титули на нашиот омилен клуб:)

Zdravo na site.
Jas sum od denes nov clen na drustvoto Fan Klub Barselona (Neznam dal sum dobredojden).
Chestitki za pobedata nad Dinamo i ochekuvame ushte red drugi pobedi.
Pozzdrav na site fanovi na Barselona.
Зашо да не си?
Ај добредојде и да славиме многу титули заедно
FORCA BLAUGRANA
п.с.
незнам дали приметивте на овој фан клуб има се повеќе и повеќе барса-фанс:smir:

Добро ни дојде , и да прославиме многу титули заедно ...:smir::smir:

Следното коло со Рубин дома играме или у гости ??:smir:

Добро дојде на новиот член, да прославиме заедно многу успеси и титули на најдобриот тим

Добро ни дојде , и да прославиме многу титули заедно ...:smir::smir:

Следното коло со Рубин дома играме или у гости ??:smir:

Дома:smir:

Него Гвардиола ги фали Пујол и Абидал. Искрено и не ме чиди баш играта на Пујол, факт е дека почетоков од новава сезона го игра како под нота, нема ниту една грешка, тешко може да го пројде некој него ме чуди играта што ја покажува Абидал, дечкото игра како препороден, премногу е сигурен во одбраната, се гледа дека одлично му прија конкуренцијата од Максвел. :nesvest:

Очекувам лесна победа и против Рубин Казан дома, него прво треба Валенсија да ја помине, ке биде тешка утакмица но секако очекуваме победа и освојување на трите бода:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom