Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a ti moze li ednas koga ke se spomne imeto ZADRID vo najdobriot fan klub na planetata da se vozdrzis i da ne pisuvas

od napred blagodaram

a ti moze li ednas koga ke se spomne imeto ZADRID vo najdobriot fan klub na planetata da se vozdrzis i da ne pisuvas

od napred blagodaram

Не може. :smir:

Него глупо изгледа, кога некој друг обичен љубител на фудбалот би го прочитал тоа, стварно би се чудел зошто "почнале гужвите". Еве јас барам од тебе да ми кажеш зошто, затоа што ти го објави тоа...

Не може. :smir:

Него глупо изгледа, кога некој друг обичен љубител на фудбалот би го прочитал тоа, стварно би се чудел зошто "почнале гужвите". Еве јас барам од тебе да ми кажеш зошто, затоа што ти го објави тоа...

Ок, quit.

Значи ептен давежи се овие од фан клубов Реал. Барем поголемиот процент.

se vide na real zasiluvanjata kolku se dobri koga edvaj go pobedija herez
ke gi vidime kolku ke bidat dobri protiv golemite ekipi kako sevila valensija BARSA atletiko itn

Aj ne se zamarajte so zadrigjani...neka uzivaat vo pobedata nad "golemiot" Xerez :pos2:

Ајде нека ни е со среќа победата!

Иначе Ибра ако продолжи вака(секое коло-гол):vozbud::drk::vozbud:

Добро бе Задрид мафија ќе прекинете ли да досаѓате. Ние почнеме да пишуваме кај вас одма почнувате да се жалите, па затоа ајде не досаѓајте, кој е појак моментално. Се видеело од вас до 75 минута против Ксерез 1-0, ама нема веза. Ќе дојде ноември, ќе играме едни против други, па тогаш ќе прајме муабет.

Добро бе Задрид мафија ќе прекинете ли да досаѓате. Ние почнеме да пишуваме кај вас одма почнувате да се жалите, па затоа ајде не досаѓајте, кој е појак моментално. Се видеело од вас до 75 минута против Ксерез 1-0, ама нема веза. Ќе дојде ноември, ќе играме едни против други, па тогаш ќе прајме муабет.

Дој бе дој, слободно дојди кај нас ќе дискутираме до утре ако сакаш. Моментално Барса е појака, тоа е факт не знам зошто го спомна тоа, ама јас никаде не сум спомнал дека Реал е појак од Барса. За тоа со Ксерез само ќе ти кажам дека се гледа крајниот резултат кој беше многу голем и очекуван. Утре ќе ја заборавиме целата игра, ќе остани само крајниот резултат.

И да, џабе го зборувате тоа "ајде не досаѓајте". Знаете дека постојат модератори, па ако тие сметаат дека тоа е надвор од правилата нека ме банираат уште сега.

Дој бе дој, слободно дојди кај нас ќе дискутираме до утре ако сакаш. Моментално Барса е појака, тоа е факт не знам зошто го спомна тоа, ама јас никаде не сум спомнал дека Реал е појак од Барса. За тоа со Ксерез само ќе ти кажам дека се гледа крајниот резултат кој беше многу голем и очекуван. Утре ќе ја заборавиме целата игра, ќе остани само крајниот резултат.

И да, џабе го зборувате тоа "ајде не досаѓајте". Знаете дека постојат модератори, па ако тие сметаат дека тоа е надвор од правилата нека ме банираат уште сега.

Абе не форава за банирање, ама на моменти стварно се досаѓа:tapp:Ајде полека 4 кола од сезонава поминаа ќе прајме муабет понатаму има време.

Абе не форава за банирање, ама на моменти стварно се досаѓа:tapp:Ајде полека 4 кола од сезонава поминаа ќе прајме муабет понатаму има време.

Па ќе прајме де, што ако и сега си попрајме, нешто негативна енергија да не ви стварам. Некој фан на Реал ако пише во фан клуб вие тоа одма го сфаќате сериозно. Тука сме само за забава, лошо ќе биде ако си кинеме коси за фудбалот.

Ве немав посетено одамна, па денеска влегов, и гледам одма овој Гоче со една вест во кое пиша дека "почнувале гужвите во Реал". Еве јас како не-фан на Реал Мадрид, туку како обичен љубител на фудбалот го прашав кој гужви почнувале, затоа што во тој текст што го објави нема ништо лошо напишано, се си е на место. Ама очигледно не може тој да ми одговори..

Патем, видете го видеово. :)

Парче ги прави. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom