Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По сето она што го има направено за Барса мислам дека има право да го бара ова!..Овие Гвардиола и Лапорта се осоколија од кога освоија се а затоа најзаслужен беше Ето и сега сакат да го фрлат на улица ГЛУПА РАБОТА зарем забравија дека Ето им донесе 2 шампионски титули во ЛШ?:tapp::tapp:

Ето стори многу во изминатите пет сезони за Барселона. Постигна многу голови. Но не се согласувам со тоа дека дека тој бил најзаслужен за трите трофеи минатата сезона. Едноставно тој играше само една улога во шампионскиот тим. Главни виновници за титулите беа Меси и Чави. Секогаш беа константни во формата, секогаш играа солидно. Ето да ги искористеше сите шанси во последните три натпревари, ќе имаше 40 гола во Примера, не 30.
Ни треба константност, ни треба техника, ни треба играч кој што знае да игра со глава, пошто во ЛаЛига има тимови што мислат дека единствениот начин да и се спротиставиш на Барселона е класичен букнер. Со Златан го имаме сето тоа, тој е повеќе од достојна замена за Самуел :)

Инаку за Кеирсон има и на официјалната страна. Ќе го пратиме на позајмица некаде, Пеп сакал да оди во шпански клуб. Атлетико Мадрид беше заинтересиран за него, па ќе видиме.

Не ми се допаѓа Касерес да оди кај второлигашине:nesum:

Ќе оди на позајмица, да се надеваме ќе види што е првотимски фудбал и наредната година ќе се врати кај нас :) Одличен тандем би биле со Пике:vozbud:

Добро ај вие си знаете јас само си го кажувам моете мислење немам никаква намера да провоцирам никој:back: Ама сепак ке кажам нешто "Ќе го барате Ето следната сезона":helou:А Касерес повеке од сигурно е дека ке дојде кај нас е сега дали позајмен дали купен ке видиме:vozbud:

Според мене Ето направи МНОГУ за Барса. Можеби знаеше да промашува често, но сепак даваше доста голови, беше секогаш еден од првите стрелци, погодуваше кога е најпотребно (пр. финалето против Манчестер) и што е најважно играше со срце и душа за Барселона. За мене Ето ќе остане една од иконите на Барса, му пожелувам се најубаво во Интер и да продолжи да дава многу голови.

Добро ај вие си знаете јас само си го кажувам моете мислење немам никаква намера да провоцирам никој:back: Ама сепак ке кажам нешто "Ќе го барате Ето следната сезона":helou:А Касерес повеке од сигурно е дека ке дојде кај нас е сега дали позајмен дали купен ке видиме:vozbud:

Тоа со Касерес нема да биде ништо повеќе од едногодишна позајмица. Не го купивме лани 16 милиони евра за сега да го продадеме за пониска цена. Башка има многу потенцијал и нема шанси Пеп да се согласи да го продаде на Јуве.

Ајде нека ни е честито Кеирисон.:vozbud:

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr keirrison:bravo::ojea:
ke bide nesto od deckovo ke izrasne vo prvoklasna zvezda:pipi:

Ibrahimovic se ocekuva narednite casovi da pristigne vo Barselona spored sport.es i emd a veke utre i da bide oficialno prezantiran:vozbud:

Ќе биде смешно ако го презентираме утре и после тоа не можеме да се договориме со Ето за бонусот.

Ќе го стават во пол позиција да ја одере Барса до гола кожа ако направат така.

Презентиран е играчот, потпишал договор и нема враќање назад, дајте сеа 15 милиони или правдајте се пред фановите за пропаѓањето на трансферот и враќајте пари од дресовите што ги продадовте.

Ќе мора да го исплатиме прво бонусот па после да се го презентираме Ибра. Тоа ќе биде како што кажа агентот на Ето точно на време за да потпише со Интер во Понеделник.

Ќе биде смешно ако го презентираме утре и после тоа не можеме да се договориме со Ето за бонусот.

Ќе го стават во пол позиција да ја одере Барса до гола кожа ако направат така.

Презентиран е играчот, потпишал договор и нема враќање назад, дајте сеа 15 милиони или правдајте се пред фановите за пропаѓањето на трансферот и враќајте пари од дресовите што ги продадовте.

Ќе мора да го исплатиме прво бонусот па после да се го презентираме Ибра. Тоа ќе биде како што кажа агентот на Ето точно на време за да потпише со Интер во Понеделник.

Bonusot i Najk se ponudil da go plati posto Ibrahimovic e zastitno lice na Najk :smir:

nekade pisuva deka Morati go platil bonusot...abe ne me boli k za bonusot vazno Ibra e nas,i Eto na Inter.

Eto'o dade mnogu za BARCELONA no doagja vreme koga mora da ima razdelba...Eto'o retkto koga napravil sansa sam i da dade gol,a Ibrahimovic moze da napravi sansa ima pojak sut i igra mnogu dobro so glava,e mnogu dobar tehnicar....a so podrskata na Messi,henry,Xavi i Iniesta moze da zamislite kolku golovi ke dade!

Za prezentacijata treba da pocekame uste malce za da definitivno se resi rabotata so Eto'o ili kako sto se spomnuva deka Nike ke go platat bonusot togas moze porano!

GRACIES ETO'O!

Ајде нека ни е честито Ибра одлично засилување само да се снајде добро во Барселона ама мислам дека нема да има проблеми тешко кој нема да се снајде покрај Меси,Иниеста,Чави...
Фала му за се на Ето што направи за Барса секогаш ќе го памтиме не е џабе 3 голгетер во историјата даде 2 гола во 2 финалиња редовно го бушеше Задрид.ФАЛА.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom