Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој и да дојде во Барселона тешко може да заигра во првиот тим затоа толку слаби трансфери има во Барселона овој период. Не е се во политиката во Барселона и на Лапорта

abe ovaj abidal ic ne mi se sviga,bi sakal maxwell da mu go zazede mestoto.Se sekevate kolku slab bese na poseldnoto Classico,igrase majtap roben so nego.A toa sto ti vikas barem u sredina ne moze da se vklopi nikoj drug momentalno

abe ovaj abidal ic ne mi se sviga,bi sakal maxwell da mu go zazede mestoto.Se sekevate kolku slab bese na poseldnoto Classico,igrase majtap roben so nego.A toa sto ti vikas barem u sredina ne moze da se vklopi nikoj drug momentalno

Валдес никој не го мења
Алвеш Пике и Пујол-ако не се повредеат не ги мења никој
Абидал ако не добие црвен па да го замени некој:pos2:
Јаја Туре - супер DM и тој ретко кој може да го замени
Чави Иниеста и МЕСИ - магија меѓу нив - добитна комбинација
Анри - Звер одлично се вклопува и како крило и како напаѓач
Ето- исто така звер на сите важни натпревари тој дава гол -не го сакаат оваа година зошто не сака нов договор

"Najdobroto tek sea ke sledi"

Iniesta: Gi sledam poslednite slucuvanja vo oblasta na transferite,no lugeto treba da imaat doverba,ima uste denovi ostanati i rakovodstvoto raboti na niv.
Terapiata mi e dolga,no ke bidam vo perfektna sostojba za toa sto sledi ova sezona.
Superioren bev predhodnata sezona!!!Superiornosta moze da se podobri sekogas.Ova sezona poradi povredite propustiv 2-3 meseci igra,no veruvam deka najdobroto tek ova sezona ke sledi.
Prasan za David Villa:Ne znam kako ova ke zavrsi,no Villa e poveke od dobrodojden

Сака да му ја упропасти кариерата на Виља не дозволувајќи му да освои некој трофеј.

Ако е вистина дека банките кај кои е Валенсија задолжена ќе чекаат до јануари да почне да се исплаќа долгот (На почетокот на минатата сезона пишуваше дека имаат 15 месеци да вратат некоја голема сума пари) тогаш мислам дека е најпаметно да се откажеме од Виља и да им дадеме шанса на Валенсија да банкротираат до јануари па после да си го земеме без пари.

Ако е вистина дека банките кај кои е Валенсија задолжена ќе чекаат до јануари да почне да се исплаќа долгот (На почетокот на минатата сезона пишуваше дека имаат 15 месеци да вратат некоја голема сума пари) тогаш мислам дека е најпаметно да се откажеме од Виља и да им дадеме шанса на Валенсија да банкротираат до јануари па после да си го земеме без пари.

Висенте Сориано најави докапитализација односно вложување на 500 милиони евра со кој ќе се елиминира долгот на Валенсиај. Така да мислам затоа Валенсија игра толку цврсто околу Виља. Плус што Љоренте е голем катиљ.

И незнам зошто толку го критикувате Лапорта кога он го прави она што ќе му го каже Пеп. Пеп е тој што лани го стави Ето на трансфер листа и после се предолмисли па го врати.

Голема грешка е што Барса тргна по Виља и мислам дека единствена причина за тоа беше интересот на Реал Мадрид.

Нападот перфектно функционираше со Ето, Анри и Меси и немаше потреба за менување.

http://goal.com/en/news/10/italy/20...ti-confirms-inter-barcelona-talks-over-zlatan

Морати потврдил дека разговарале со Лапорта за замена Ето-Ибра плус кеш и Хлеб на заем најверојатно...ова станува се поизвесно. Ми беше мака за Филипе поради желбата да игра во Барса, ќе ми биде многу повеќе мака за Виља...човекот сака од платата да ги доплати тие 8 милиони евра што ни недостигаат да го донесеме. Како и да е, нема да останеме без класа напаѓач, без паника.

dobro e ima nesto izgleda megju inter i barsa
hleb zamina na pozajmica a mozno e i eto da go prodademe i ibra da dojde vo barsa,iako povike go sakav villa bidejki e spanec i siguren sum 100% deka ke mu legne dobro igrata na barsa no i ibra ne e losa ideja

ај нека и е честита ибра ама мислам ногу пари дадите за него не дека невреде ама ногу се ето + хлеб на позајмица една зезона + 40 милиони =ин=брахимович ако е вистина воа шо го прочитав

pa dobro sea Ibrahimovic pomalku od 50 millioni ne vredi,spored toa sto eve ronaldo 96 millioni,Kaka 62,Ribery 80,pa Xabi Alonso 40...e sea to ti e 10 millioni evra za Eto,sto e mnogu malku,no vo sporedba so toa sto idnata sezona e free agent,dobro e.I za Hleb milo mi e,treba covekot da dobie malku samodoverba pa da se vrati povtorno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom