Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bravo za samuel eto
rekov jas deka na poslednite 2 3 natprevari se iznapromasuva covekot ama koga trebe togas znae da pogode covekot
a inaku ovie zagubeni na terenot kako so bea zagubeni onie od zadrid

Браво,браво,браво......милион пати браво.Сега вака и второ и готови се.Лелеее како се нервираат за поседот на топкана.Цело време ја бркаат никако да имаат контрола врз нејзе.Ајде VAMOS BARSA:smir:

au samo kako se molam da pobedimeee.....

VISCA VISCA VISCAAA EL BARCAAAA

Ќе биде далеку поопасно второто полувреме, не се знае...секоја чест за Ето:vozbud:
:duel:

Браво браво браво .. вака да продолжиме и во второ тепаме 100% ..:smir:
П.С Зашто не игра Кеита ?

Ај така да продолжите до крај, прв пат во живот да сакам Барселона да победи...

barsa izigra fenomenalno prvo poluvreme so sreka momci i ocekuvam i vo vtoro polu vreme ista igra na barsa:salut:

Браво за Барса,нека продолжат така,морам уште еднаш да кажам дека :drk: на играта:smir:

Одлична игра... ајде покажете им како се игра фудбал:)

Одлично изиграа, само така да продолжат, со истата игра, со многу додавања и задржување на топката на средината на теренот. Со среќа!

Цела сезона ја изигравте на ниво така да нема да ми биде жал ако земете вие и во финалето играте на тоа ниво иако го поминавте мојот ЧЕЛЗИ на не фер начин:nenene: сепак мислам дека заслуживте да славите:helou:

Mesiiiiiiii 2-0:):):):) ale ale nasa e i LS:))

Неможам да ја споредам Барса со Интер ама после Интер Барса ми е втор најомилен клуб ...

ЛЕЛЕ КОЛКУ МИ Е МИЛО ШТО ГО СРКНАА ЦИГАНИВЕ ОД ВАС !!!!!!!

Ае , уште малце па ке се радуваме.

Меси да ти даде гол со глава...секоја чест, одлична топка од Чави.

Мајсторски, секоја чест, браво !!!

П.С. Ми го скрши филмот Пеп, не требаше да го вади Анри :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom