Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кеита може да игра од левата страна но по средината... незнам како ќе се снајде назад, сигурно деновиве интезивно ја вежба таа позиција па ќе видиме што како ќе биде иако мислам дека Силвињо би било најдобро да игра таму

Силвињо нека игра на левата позиција а Пујол на десната а во одбрана ќе сме само со Пиќе :( а може и Касерес да игра стартер ама не ми се верува

once1905092.jpg
:vozbud::vozbud:
Малку сме тенки во одбрана, али средината и нападот се Перфекција!!:vozbud:
Силвињо на местото на Кеита а Кеита на местото на Бускетс.

once1905092.jpg
:vozbud::vozbud:
Малку сме тенки во одбрана, али средината и нападот се Перфекција!!:vozbud:

Ја би го сменил само Кеита, на негово место би го играл Силвињо. Ипак неговото искуство е преголемо и би ни користело во вакви нтпревари. Друго ништо не би менувал, тоа е тој состав кој би требало да го победи Манчестер.

Силвињо на местото на Кеита а Кеита на местото на Бускетс.
Ова има смисла, или Силвињо лево Кеита десно а Пујол стандардно во средината со Пике а Туре со Иниеста и Чави пак во средниот ред:vozbud::toe:

Кеита да игра одбрана?:pos2::pos2::pos2:
Валдес
Пујол
Пике
Туре
Силвињо
Кеита
Чави
Иниеста
Меси
Ето
Анри

Ако игра Пујол крило, ќе го јадеме ептен лошо. Знае да се здиви братот и да иде до противнички шеснаестерец и да дрибла x)

Тоа погоре е тимот што Елмундо депортиво го најави како Top Secret. Тоа се гласини од клубот и 90% е точно тоа што го кажуваат. Рекоа дека левата страна е најкритична поради тоа што Пеп се двоуми дали да го стави Кеита или Силвињо. Кој и да биде од тие двајца ќе си има проблем со Роналдо и затоа мислам дека одбраната нема да биде Man to man туку ќе биде Zonal Marking. Иниеста и Анри ќе бидат фит, и двајцата ќе почнат да тренираат со првиот тим кон крајот на неделата и тоа е нешто што многу ме радува.:vozbud:
Мислам дека во моментов Меси и Иниеста се оние кои ја прават разликата во класи на теренот, Иниеста е вреден играч, трча насекаде, дрибла, асистира, се враќа во одбрана... Меси од друга страна е играч којшто од секоја ситуација знае да постигне гол, ако биде оставен за секунда сам може да направи голема штета во одбраната на противникот, а заедно двајцата се СРЦЕТО НА ТИМОТ:smir: ( да не го изоставиме Чави овде):helou:

Повеќе сакам да игра Силвињо отколку Кеита,а Бускетс да си остани на средината
Поквалитетни играчи ни требаат на бековите,а не на штоперите оти од таму доаѓаат сите акции од Манчестер(Роналдо,Руни,Парк),а напаѓачите и не му се нешто посебно оти Фергусон ќе игра со Бербатов највероватно,а не со далеку подобриот Тевез
Бербатов е ИДЕАЛЕН за Пике-не е многу брз и повеќе игра на високи топки,а тоа е најсилната страна на Пике:helou:

dobra opcija e ovoj sostav so Silvinjo lev bek...Buskets seushte ne e za golemi natprevari

Se nadevam deka odbranata ke funksionira besprekorno...

kako i da e ke vidime na 27 kako ke bide,ama ne sakam buskets da igra oti koga igrase so celzi se gubese taka da mislam i sega so mancester ke izigra slab natprevar
i ronaldo ako se zapre na toj natprevar ke bide dobro oti mislam deka od tamu doagja pogolema opasnost i od sloboden udar tokmu od nego

Ајде бе Роналдо па Роналдо го видовме лани Роналдо се усра против нас.

Ама лани не бевме толку слаби на таа лева страна. И не зезај ваков ли е таков ли е може со еден потег да ни ја ебе цела игра шо сме ја создавале.

Finleto ke bide mnogu tezok mec za dvete ekipi..

Veruvam deka Pique na 27-mi ke bide stolbot na odbranata!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom