Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Ето лош збор да не чујам дечтото моментално си е во Оф Форма ама сепак е многу силен иако не успеа да постигне гол до многуте 100% шанси со Мајорка.
зошто викате дека Ето е слаб?? ај замислетего финалето во рим без Ето
Затоа ПСТТ добар си е чоекот за секого има лоши денови. поздрав на Сите и не ми се дочекува кога ке гледам како ја прославуваат титулата на Кампот!:smir:
Па што ако не игра Ето во финалето толку ли не сваќате дека Ето нема техника гледате ли какви голови дава па тие секој ќе ги дава да има во тимот играчи како Меси,Анри,Иниеста и Чави.

Никој не го напаѓа Ето и никој не вика дека е слаб, факт е дека не во форма и факт е дека не постигнува толку голови кога ја нема поддршката од Чави, Иниеста и Меси. Нам ни треба играч кој што може сам да си створи ситуација за гол, играч од типот на Давид Виља. Мислам дека тој би бил совршен. Најискрено, не би сакал Ето да си оди од Барса али мислам дека тоа е неизбежно во моментов.

se nekako mislam deka togas dobro ke se razmavnat igracite na barsa i ocekuvam barem da mu gi stignime tie 107 gola a vo poslednoto kolo i da gi pomineme

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada08-09/05/n090518105108.html
ako ne se lazam kolku so svativ dobro vo 04 05 godina valdes bil podobar na golot otkolku sega ovaa sezona,togas primil pomalku golevi od kolku sega
Тогаш имал примено помалку голови отколку оваа сезона.

Da, ama mislam deka togas odigra i pomalce natprevari od ovaa godina. Ovaa sezona propusta samo 3, a 2004-2005 mislam deka ne igrase na poslednite 5-6, samo za da ja zeme Zamora.

Не ја гледав утакмицата со Мајорка,не бев во Македонијава(затоа и не можев да пишувам неколку дена)
Ама гледав видео на јутуб и голманот многу ме бендиса,добро е што во иднина ќе имаме подобри голмани отколку сега!А за Ето незнам баш дали да се продава,многу добар реализатор е,со Мајорка му беше само лош ден
Кркич се повеќе и повеќе ме бендисува како игра,ни тој не е глуп,ако го купиме Виља он знае дека нема да се изнаигра и можеби ќе замине:toe:

Не знам како не сфаќате. Ето нема срце да даде гол против Мајорка. Тие од него направија играч. Имаше порано еден меч кога Ето даде гол против Мајорка и почна малце да се радува и кога му текна дека дал гол против нив, се фати за глава и дојде до нивните навивачи и им се извинуваше.

Не знам како не сфаќате. Ето нема срце да даде гол против Мајорка. Тие од него направија играч. Имаше порано еден меч кога Ето даде гол против Мајорка и почна малце да се радува и кога му текна дека дал гол против нив, се фати за глава и дојде до нивните навивачи и им се извинуваше.
Се согласувам со тебе само како беше поздравен од публиката кога заврши мечот ..

once1905092.jpg
:vozbud::vozbud:
Малку сме тенки во одбрана, али средината и нападот се Перфекција!!:vozbud:

once1905092.jpg
:vozbud::vozbud:
Малку сме тенки во одбрана, али средината и нападот се Перфекција!!:vozbud:
Ова за финале планираш?Ако е така може и Гудјонсен да добие шанса или пак Силвињо лев бек,а Кеита во средина.

abe so vi e na vas keita nema sansi da igra levo vo odbrana
mene po mi se svigja ako se bide vo red so anri i iniesta napadot da go socinuvaat eto messi anri,sredniot red xavi iniesta i ture a vo odbrana da bidat pike kaseras centralni a silvinjo i puyol levo desno
togas napadot i sredniot red ke bidat mnogu opasni a odbranata iako oslabnata da dobiva pomos od ture
a inaku i keita i ture ako bidat vo odbrana i na dvajcata ne mu e poznata taa pozicija i ke ima golemi kiksovi posebno od keita ako igra levo

Ова за финале планираш?Ако е така може и Гудјонсен да добие шанса или пак Силвињо лев бек,а Кеита во средина.
Бускетс ќе игра место Гуди подобар е млад е и посигурни сме со него Гуди може да влезе како резерва доколку водиме:).

abe so vi e na vas keita nema sansi da igra levo vo odbrana
mene po mi se svigja ako se bide vo red so anri i iniesta napadot da go socinuvaat eto messi anri,sredniot red xavi iniesta i ture a vo odbrana da bidat pike kaseras centralni a silvinjo i puyol levo desno
togas napadot i sredniot red ke bidat mnogu opasni a odbranata iako oslabnata da dobiva pomos od ture
a inaku i keita i ture ako bidat vo odbrana i na dvajcata ne mu e poznata taa pozicija i ke ima golemi kiksovi posebno od keita ako igra levo
Едно е сигурно дека Туре ќе биде централен дефанзивец знаеш ли ти што зборуваш да игра Пике во финале на ЛШ.Ако не заебе сите да го пцуеме и да упропасти се тоа што постигна оваа сезона неколку одлични натпревари.

Не ми се верува да игра Кеита на левата бековска позиција, и вака сме осакатени на таа страна па со него ќе биде бетер. Во отсуство на Абидал, а кога веќе Пујол мора да игра на десната страна, тогаш Силвињо ќе мора да игра во Рим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom