Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за титилата, не го гледав денешниот натпревар и штета што Ето го промашил пеналот. Зашто да не се турне рекордот од 107 гола кога е толку блиску, ќе фалеа само уште 3 гола. Вака ќе видиме вториот тим дали ќе успее во наредните 2 дуела да постигне 4 гола. Како и да е тоа е најмалку важно.

Иако го почитувам премногу Ето а и имам пишано дека би ми било криво ако не го гледам и следната сезона во Барса, сепак со вечерашнава утакмица мислам дека си ја завери судбината а тоа е дека другата сезона нема да биде играч на Барса. За доброто на Барса а и за доброто на цел тим, најубаво би било доведување на Виља, и заедно со Меси и Анри да ја сочинуваат напаѓачката тројка. За други трансфери на други позиции ќе видиме после 27 мај.

Иако го почитувам премногу Ето а и имам пишано дека би ми било криво ако не го гледам и следната сезона во Барса, сепак со вечерашнава утакмица мислам дека си ја завери судбината а тоа е дека другата сезона нема да биде играч на Барса. За доброто на Барса а и за доброто на цел тим, најубаво би било доведување на Виља, и заедно со Меси и Анри да ја сочинуваат напаѓачката тројка. За други трансфери на други позиции ќе видиме после 27 мај.
Многу добро зборите бре Ето надвор а да земеме некој лигуш сетете се само Ето што правеше во тимот на Барса ако не беа Рони и Ето немаше шампиони да станеме во 05-06 , кога Барса беше во тапа форма лани - полани Ето беше единствен играч во добра форма и оваа сезона едноставно блесна а добро е што сега му падна оваа страшна форма на натпревар по 3-4 комада маваше колку сака нека е слаб Ето за мене ќе остане легенда во тимот на Барса и сакам да ја заврши кариерата во Барса.:smir:

Za Eto los zbor da ne slusnam mada vcera kao se ispromasuva covekot ali nemase sreka i pred da se sutne penalot se znaese ke go promasi ne mu bese pisano da mine 30ka ali oprosteno, nareden mec ke dadime 4 gola i da se srusi taj rekord na real od 107 golovi.

ako igrame i naredniot natprevar so B timot i vaka ako ne se zamara eto tesko deka ke se pominat tie 107 gola i tesko deka moze da stigne i do 30 gola,a forlan kako so trgnal moze i da go pomine eto
mozebi ova znacese deka tolku e od eto na nou kamp,mozebi ke si ode sega na leto iako ne sakam da si ode

Многу добро зборите бре Ето надвор а да земеме некој лигуш сетете се само Ето што правеше во тимот на Барса ако не беа Рони и Ето немаше шампиони да станеме во 05-06 , кога Барса беше во тапа форма лани - полани Ето беше единствен играч во добра форма и оваа сезона едноставно блесна а добро е што сега му падна оваа страшна форма на натпревар по 3-4 комада маваше колку сака нека е слаб Ето за мене ќе остане легенда во тимот на Барса и сакам да ја заврши кариерата во Барса.:smir:

Да зборуваме реално лани кога беме во мизерија единствен кој беше во форма беше МЕСИ. Само тој. Ето кога нема поддршка е многу лесно скротлив, многу лесно може да го отсечат од играта. Од него можеме да најдеме многу подобри напаѓачи иако факт е дека подобра личност и личност што повеќе ќе го сака и цени клубот нема да најдеме. Инаку кажав и во еден претходен пост, мислам дека ќе дојде Виља на местото на Ето. Можеби тој придонесе многу за Барса сезонава, али факт е дека не му е по ќеф на Пеп, тој сака побрз играч и поголем техничар кој совршено би се вклопил во целата филозофија на Пеп.

Ајде момци нека ни се честито 2те титули, и во купот и во првенството. Сеа уште со Манчестер да завршиме работа, и ќе славиме преуспешна сезона.

Дај ставете некој клип од прославата за титула, јас не бев овде не успеав да гледам.

abe svarno dajte nekoe klipce za slavenjeto ako ima
a inaku ova za villa i navivacite na real pisuvaat deka kaj niv ke odel a nie tuka vo nasiot fan klub pisime deka kaj nas ke ide,ocigledno e deka i nie a i tie go sakaat

Абе каков Виља. Ето е човекот. Не ја гледав вчера утакмицата неможам да кажам колку се изнапромашил, ама како и да е човекот е легенда на тимот и повеќе сакма да остане он одколку да ide Viqa. Не дека Виља е слаб, човекот си е таман ама несмееме така едноставно да го пуштиме Ето да си оди. Колку направи тој за Барса и јас исто би сакал да ја заврши кариерата во Барселона.

Имаше славење само за купот... за Лигата нема. Ќе се прослави титулата против Осасуна на Камп Ноу:smir::smir:

Лигата ни ја оставија за Кампот.:vozbud:Пред 100 000 гледачи.

Ке биде бесно на 23ти во 21:00, има да грми КАМПОТ !!!!
Ке гледаме вистинска фешта и јака кореографија на цел стадион !!!!

За Ето лош збор да не чујам дечтото моментално си е во Оф Форма ама сепак е многу силен иако не успеа да постигне гол до многуте 100% шанси со Мајорка.
зошто викате дека Ето е слаб?? ај замислетего финалето во рим без Ето
Затоа ПСТТ добар си е чоекот за секого има лоши денови. поздрав на Сите и не ми се дочекува кога ке гледам како ја прославуваат титулата на Кампот!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom