Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега прочитав на трач.ком дека Давид Албелда и Жоакин биле повредени и нема да играат против нас....

Иначе можеме титулата да ја освоиме уште на Бернабе, но под услов да ги тепаме Валенсија и Реал а Реал да изгуби од Севиља, што разликата би дошла до 12 бода на 4 кола до крај. УФФ ова би било стварно убавооо.

Леле чул те Господ да ја освоиме титулата на Бернабе. Баш сакам да ги гледам фаците на Мадриѓани кога нашиве ќе слават.

Повиканите за утре против Валенсија ќе бидат: Валдес,Жоркера,Алвеш,Абидал,Марќес,Пиќе,Пујол,Туре,Бускетс,Кеита,Чави,Гудјонсен,Иниеста,Хлеб,Боки,Ето,Меси,Анри
најверојатно за Валенсија нема да играат Жоакин и Албелда но останува да видиме иначе ако ги тепаме на Валенсија и во гости на Реал титулата е наша утре одиме на победаа :)
Visca La Barca !

ako utre so valensija buskets,ture,xavi,alves i eto dobijat uste eden zolt i ke odmaraat za so real.pa od ova poloso nemozese da bide
za buskets i da dobie ne e tolku strasno ama ovie drugite mora da se pazat ne smeat da dobijat zolt karton

ako utre so valensija buskets,ture,xavi,alves i eto dobijat uste eden zolt i ke odmaraat za so real.pa od ova poloso nemozese da bide
za buskets i da dobie ne e tolku strasno ama ovie drugite mora da se pazat ne smeat da dobijat zolt karton
Нема бе не се будали Туре и Ето може и да не играат.

Ајде денес да направиме уште еден чекор поблиску до титулата, можам да ја намирисам веќе.:)

Еве за утре кој се повикани ...

zautre.png

Поздрав каталонци се читаме за 1 недела се надевам на победи против Валенсија и Челзи,со среќа.

Ќе биде поинтересно доколку изгубите:).

Мислам оти таа ќе ќикснате. :smir:

Ќе биде поинтересно доколку изгубите:).

Не, не!

Најинтересно ќе биде вие да изгубите ние да тепаме.

Ќе ве видам како ќе играте да спречите титула на Бернабеу после .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom