Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sam si se citirav i ispadnav vo pravo deka messi ke dade 2gola a isto taka i za pobedata so 3golovi razlika odlicna igra na site igraci posebno na sredniot red moze li nekoja statistika za uspesnite dodavanja na celiot sreden red a nesto sto me posebno iznervira vo tekot na utakmicata bese koga anri go dade 4gol a van bomel go dovrsi messi so laktot ama toa e toa cestito pobeda i kako so ide so celzi vo polufinale...
Вкупно 503 додавања,а за успешни и не успешни незнам!

Баерн вчера не личеше на Баерн , Тони ниту една шанса немаше само една Зе Роберто вчера газење им удривме еве честито победа за момците и за нејзините фанови за нас поточно вистински дебакл истуривме над Баерн сега дома против Рекреативо очекувам петарда друго ништо најмногу 3-0 и да си го задржиме првото место во примера :).

Честитки, искрено заслужено одите понатаму иако не ми се сфиде тоа од Анри, се ме влечи дека беше намерно...:smir:

ne ne veruvam deka imase namera od strana na anri terenot bese lizgav i bese neizbezno za toa da se sluci,samo srekja so i anri ne se povredi seriozno
samo kolku so primetiv sinokja protiv natprevarot so baern nekako anri bese premnogu spor kako da ne mu se trcese

прво честитки за одличната победа синоќа против баерн. фантастично.
имам едно прашање до вас, затоа што веројатно ја пратевте цела утакмица (јас гледав чат-пат оти го гледав челзи), прашањето ми е, баерн го помина ли центарот? ама најсериозно ве прашувам. затоа што кога и да пуштев на мтв2 се играше на 20-30 метри од голот на баерн....
неверојатно е тоа...ајде, па се гледаме во полуфинале...:vozbud:

Во 80та минута имавме точно 522 паса а до крајот на утакмицата околу 600 паса.
neznam koja ekipa ima tolku pasovi napraveno kolku barca toa pokazuva kolku e dominantna igrata na barcelona vo ovaa sezona...

Ама Анри ама го удри Бут не можеше да стане 5 мин нокаут:):):vozbud:

Ама Анри ама го удри Бут не можеше да стане 5 мин нокаут:):):vozbud:
Па и Анри се жалеше на повреда али фала богу се спаси ќе биде спремен за со Рекреативо и реваншот со Баерн:).

So malo zakasnuvanje-Cestito pobeda!:vozbud:
Zverovi se im nema ramen.

прво честитки за одличната победа синоќа против баерн. фантастично.
имам едно прашање до вас, затоа што веројатно ја пратевте цела утакмица (јас гледав чат-пат оти го гледав челзи), прашањето ми е, баерн го помина ли центарот? ама најсериозно ве прашувам. затоа што кога и да пуштев на мтв2 се играше на 20-30 метри од голот на баерн....
неверојатно е тоа...ајде, па се гледаме во полуфинале...:vozbud:
hahahaah:vozbud::vozbud:
pa da ti kazam pravo mnogu retko baern go pomina centarot odnosno mnogu retko igraa pred golot na valdes,site 90 minuti barsa gi igrase kako da nemase drug tim na terenot,ednostavno kako na trening mozebi i na trening e potesko :pos2:

После вчерашната победа сум уште поуверен дека Рибери ќе потпише летово за Барселона.:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom