Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам дека Баерн е кадарен да ја елиминира Барселона, ама не се залажувајте дека е лесен противник, доста цврста екипа се, и имаат комплетно разни изданија во Бундес и во ЛШ, претпазливо треба да се влезе во дуел со нив, ама ако им ја наметнете играта не би требало да има проблеми.

И не заборавајте добро да се изморите за Примера :pipi:
:)

Со душа го чекам првиот настап на Габи Милито го нема ниту во резервите а пред 1 месец се опорави:toe:

Очекувам добар натпревар и нормално мислам дека Барселона ке иди до 1/2 финале! :smir:

Baern ke go projdeme...na Camp Nou ke pobedime so 3 razlika...a za 1/2 togas ke bide tesko

Manchester ima sreka so Porto ke igraat!

Ќе дојде време и за Милито, веројатно Пеп несака да ризикува со негово прерано враќање на терените што веројатно би резултирало со уште некоја повреда. Да му веруваме на Пеп и на неговите одлуки!!!

Викендов играме со Малага на домашен терен, очекувам повторно некој испревртен состав и секако уште една победа.
Според мене вака би изгледал составот.

Валдес
Д.Алвес---Касерес---Маркез---Пике(Силвињо)
Чави---Бускетс---Кеита
Меси---Бојан---Хлеб

Му се радувам на дуелот со вас зашто немаме играно добри 10 години ЛШ. Преку глава ми беше секоја година Реал-Милан-Арсенал малку и со вас да се пробаме :smir:

Офанзивно играме и ние и вие па затоа мислам постабилната одбрана ќе е клучот. 100% сум сигурен дека ќе има голови на двете страни - да не се лажеме не може да се исклучат и Меси и Ето и Анри 180 минути ама оптимиста сум - мислам еден гол повеќе ќе постигнеме ние :toe: Реал ни се пациенти ама мислам и со вас немаме испаднато никогаш (ни ЛШ ни УЕФА Куп колку што знам)... Што ништо не мора да значи нормално.

Има време... Поздрав Каталонци :salut:

Му се радувам на дуелот со вас зашто немаме играно добри 10 години ЛШ. Преку глава ми беше секоја година Реал-Милан-Арсенал малку и со вас да се пробаме :smir:

Офанзивно играме и ние и вие па затоа мислам постабилната одбрана ќе е клучот. 100% сум сигурен дека ќе има голови на двете страни - да не се лажеме не може да се исклучат и Меси и Ето и Анри 180 минути ама оптимиста сум - мислам еден гол повеќе ќе постигнеме ние :toe: Реал ни се пациенти ама мислам и со вас немаме испаднато никогаш (ни ЛШ ни УЕФА Куп колку што знам)... Што ништо не мора да значи нормално.

се поштува постов...:helou:

Туфекчиев-ова се поштува???...:pos::pos::pos:

Туфекчиев-ова се поштува???...:pos::pos::pos:

Браво браво, од толкав убаво напишан пост ти се фати за тоа:tapp:

Инаку ако го фатиме ритамот како минатиот пат против Лион, Баерн не е тим кој ќе не спречи да стигнеме во полуфинале. Мислам дека Меси и Рибери ќе бидат мотивирани и ќе гледаме одличен натпревар секако :):)

интересен натпревар и ќе се молам да го даваат овој дуел наместо досадниот Челзи - Ливерпул (во ист ден играте со нив, така?)

очекувам победа дома на барса и барем нерешено на гости или како и да е да одат во полуфинале, воопшто не мислам дека ќе биде лесно но Барса ако се распали ќе им нема спас на незгодните германци :)

Баерн Михнен значи. Давам шанси 60-40 за нас.:)

Ќе биде тежок меч, али мислам дека сме неколку нијанси подобри од нив, така да би требало да ги поминеме.

Во недела за со Малага еден глуп состав испревртен според мене
Валдес
Пике
Маркез
Силвињо
Дани Алвеш
Јаја Туре
Чави
Иниеста
Кркич
Меси
Хлеб
Хлеб е доста свеж така да би го ставил како стартер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom