Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков Виља не ни треба тој ни треба ГОЛМАН што ќе знае да брани а не киксер како Валдез.
Што би кажале хрватите : Valdez je nasha najslabija karika:tapp:

На Гол.Ком прво пишуваше дека Меси умира да оди во јувентус :pos2::pos2:.

Најдобрата реченица во целиот текст:
"I would not sign for Real Madrid, if it were up to me I would stay with Barcelona my whole life," he declared.:toe:

Најдобрата реченица во целиот текст:
"I would not sign for Real Madrid, if it were up to me I would stay with Barcelona my whole life," he declared.:toe:

Па само ретардиран би можел да помисли дека Меси би потпишал за Реал. Барса го направи играчиште, а тој да отиде у Реал. Не е тој Робињо, на Робињо да му стигнеше добра пара од Барса, немаше да се мисли, зошто игра за пари само, за разлика од него Меси не е таков тип.

Eве една вистина на гоал.ком!:pos2:

Немам навика да ставам вести од гол.ком но оваа е само преведена, целосната изјава ја има во видео форма на Спорт.ес и Елмундодепортиво.ес:smir:

Се очекува утре тоа да го преведе некој наш сајт

Messi...pa toj e pravi katalonec(iako e od arg)

Веќе било преведено:)

Со среќа утре во ждрепката ама се некако мислам дека Порто ќе ни биде противник и лани така погодив за Шалке сега па некако се Порто ми во глава

Веќе било преведено:)

Со среќа утре во ждрепката ама се некако мислам дека Порто ќе ни биде противник и лани така погодив за Шалке сега па некако се Порто ми во глава

Не ми се верува дека толку среќа ќе имате 2 сезони по ред :):)

Па само ретардиран би можел да помисли дека Меси би потпишал за Реал. Барса го направи играчиште, а тој да отиде у Реал. Не е тој Робињо, на Робињо да му стигнеше добра пара од Барса, немаше да се мисли, зошто игра за пари само, за разлика од него Меси не е таков тип.
Да се разбереме Робињо си замина од Реал затоа што таму ич не го ценеа,имаа изјавено дека не го сметаат него доколку дојде Роналдо:)
И мене така да би ми направиле би си отишол посто зашто,а и секој друг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom