Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Baern posebna institucija vo germanija no znaes li ti deka BARCELONA i Real Madrid se posebni institucii vo svetot.Kazi mi ti kako vo baern go izbirat presedatelot na klubot? i kako vo BARCA i Real?

Па ако толку сте фасцинатни ке ги имавте сите играчи што ги сакате.Епа ги немате,така и Реал не успеа да го донесе Рибери пред две години иако до пред крај не се знаеше,и покрај тоа што е “институција“.Не успеаа.И околу тоа со претседателите и незнам “светски институции“ во фудбалот,прво стигнете не по бројот на титули во ЛШ па после ќе збориме околу тоа.
Поздрав и со среќа во лигата и купот утре!

Па ако толку сте фасцинатни ке ги имавте сите играчи што ги сакате.Епа ги немате,така и Реал не успеа да го донесе Рибери пред две години иако до пред крај не се знаеше,и покрај тоа што е “институција“.Не успеаа.И околу тоа со претседателите и незнам “светски институции“ во фудбалот,прво стигнете не по бројот на титули во ЛШ па после ќе збориме околу тоа.

pa nikoj nemoze da gi ima site igraci...no zatoa go imame najdobriot tim vo svetot

Па ај кажи кој играч ја одбил Барселона?

Абе зошто водите дискусија за Рибери ? Се знае дека си има договор со Баерн и негова должност е да го испоштува тој договор. Сепак мислам дека тоа нема да се случи и дека летоска ќе премине друг тим ( Барселона, Јунајтед, Реал Мадрид ). И воопшто не ме загрижуваат изјавите дека Рибери нема шанси да биде продаден. Тоа го велеа и Лапорта, Чики и Рајкард за Роналдињо минатата сезона:smir:

Го барав ова на англиски... Real Madrid President Boluda Cannot Affect Me With His Mind Games - Guardiola

The Blancos president spoke this morning and said that his side would beat Barcelona in El Clasico and close the gap to just one point.

However, whilst Guardiola did not refute the claim made by Boluda, he mocked his previous prediction that Real Madrid would beat Liverpool 3-0 in the Champions League.

The Barcelona coach responded to the question of the scoreline by simply saying, with sarcasm, "he has already succeeded in the Liverpool match".:vozbud::zver:

А кој си ти?Тој најмногу гола постигна лани во бундеслигата и меѓу првите 3 во европа...ама знаеш...

nikoj ne prasuva koj si bil...KOJ SI?? A vidi go ti Eto'o

Го барав ова на англиски... Real Madrid President Boluda Cannot Affect Me With His Mind Games - Guardiola

The Blancos president spoke this morning and said that his side would beat Barcelona in El Clasico and close the gap to just one point.

However, whilst Guardiola did not refute the claim made by Boluda, he mocked his previous prediction that Real Madrid would beat Liverpool 3-0 in the Champions League.

The Barcelona coach responded to the question of the scoreline by simply saying, with sarcasm, "he has already succeeded in the Liverpool match".:vozbud::zver:

eej stvarno car e

:) sверски браво пеп..:).

:vozbud::vozbud::vozbud: ААааааа го утепал :pos2::pos2::pos2: Нема лабаво :vozbud: Да се знае кој е кој ПЕП ГВАРДИОЛА!!!

Многу јак човек заебал, секоја чест.

Сам си го барал. Јак не јак неможе да се очекува од Пеп да преќути.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom