Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква е оваа табела,или ти самиот си ја направил.Колку што знам јас,а мислам дека знам многу Барселона овие 18 години има 3 Шпански и една во ЛШ.Манчестер треба да биде на прво место.Барса тешко и во првите 5.:nenene:

Каква е оваа табела,или ти самиот си ја направил.Колку што знам јас,а мислам дека знам многу Барселона овие 18 години има 3 Шпански и една во ЛШ.Манчестер треба да биде на прво место.Барса тешко и во првите 5.:nenene:
Изгледа дека ти си ќе си следниот експерт на форумот гледам дека во се се разбираш и се знаеш

Ох мори мајко .. Пред 11 години си ги гледал барса како играа незнаеа за нерешено а камоли пораз исто и пред 3 години затоа размисли малку па збори и не љубомори толку дека си фан на реал..

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Екперту, во последниве 18 години Барселона има 8 титули во Примера и 2 титули во Лига на Шампиони и 3 трофеја во Копа дел Реј:smir:. Така да мислам дека не знаеш многу:smir:

Ох мори мајко .. Пред 11 години си ги гледал барса како играа незнаеа за нерешено а камоли пораз исто и пред 3 години затоа размисли малку па збори и не љубомори толку дека си фан на реал..
Нема врска тоа што сум фан на Реал,јас сум реален и дека Манчестер треба да биде прв на листата.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Екперту, во последниве 18 години Барселона има 8 титули во Примера и 2 титули во Лига на Шампиони и 3 трофеја во Копа дел Реј:smir:. Така да мислам дека не знаеш многу:smir:
Грешка си брат 1 во ЛШ и 6 во Примера.

zlatkomacedonia е фан на лацио т.е на пандев, па сега е на реал, а пред недела дена беше фан на Рома, така да немојте со него опасен е.
инаку да си прашам нешто што мн јако ме интересира, зашто го напнавте со тоа ПОСЛЕДНИТЕ 18 ГОДИНИ? ке ми објасни некој зашто баш тие последни 18?

Iskreno Barca e edna od najdobrite ekipi vo periodot za koj sto zborite (18 godini). Sekogas imala atraktivna igra, duri i koga gubela. Zgora na seto ova ima osvoeno i golem broj na tituli.

zlatkomacedonia е фан на лацио т.е на пандев, па сега е на реал, а пред недела дена беше фан на Рома, така да немојте со него опасен е.
инаку да си прашам нешто што мн јако ме интересира, зашто го напнавте со тоа ПОСЛЕДНИТЕ 18 ГОДИНИ? ке ми објасни некој зашто баш тие последни 18?
Не го напнуваме ние туку тоа е официјална статистика која ја спроведува институт.

Не бе фан на Лацио само сликата е од Пандев,а за Рома не знам дали сум спомнал нешто јас не сум ни со,ни против Рома,ама за Реал со срце навивам усте од 6 годишна возраст.

Не ти си грешка има 8 во Примера и 2 во ЛШ
Првата против Сампдорија во 1992
Втората против Арсенал.
Уште во 1992 може,за тоа не сум знаел извини.

Нема врска тоа што сум фан на Реал,јас сум реален и дека Манчестер треба да биде прв на листата.

Грешка си брат 1 во ЛШ и 6 во Примера.

Ајде бе ??? Сигурно ? Си слушнал ти за дрим тимот на Јохан Кројф ? Знаеш оние кои ја освојуваа 4 пати по ред титулата во Шпанија едно по друго ?

1991,1992,1993,1994,1998,1999,2005,2006:smir:
За лигата на шампиони...
Првата 1992 против Сампдорија со голот на Куман, втората во Париз против Арсенал.

Зоки дечкото побара да му се постира табелата. Му ја постира еден фан на Барса, па дојде златко и ја отвори дискусијата.:smir: Таа табела мене воопшто не ми е битна, во моментов битен ми е само клубот и играчите.

Се надевам дека вечер ќе влеземе во финале но пред време да не збориме тогаш што изгубија реал од ливерпул ние ги изазивавме и дека од еспањол ќе изгубат а ние велевме дека со 7 - 0 ќе славиме на гости против атлетико па обратно беше тие тепаа ние губевме ништо пред време не се збори:).

За вечерва би ни одговарало да пројде Билбао мани ја таа Севиља опасна екипа

Moje mislenje e deka vecer ke pobedime bidejki majorka ke mora da se otvori a znaeme deka koga so barca se igra otvoren fudbal se prima mnogu golovi taka da mislam deka ke ima golejada.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom