Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аргентинките се многу убави, само не ми е јасно како не ја брцнал Луисана Лопилато. Е тоа е брат жена у прав смисол на зборот.

Најбесната аргентинка.

Luisana_Lopilato_Portada.jpg

Не е уште спремен за прв тим во одбрана ќе си играт Пујол,Пике и Маркез:)

Аргентинките се многу убави, само не ми е јасно како не ја брцнал Луисана Лопилато. Е тоа е брат жена у прав смисол на зборот.

Најбесната аргентинка.

Luisana_Lopilato_Portada.jpg

Така е брат,многу јака п**ка,многу ми праи мерак,има и тело и фаца,едноставно девојката е комплетна.Иначе има дечко,еден тенисер,се вика Хуан Монако,тапа фраер е............

А,што се однесува до Милито и Иниеста,мислам дека нема шанса да играат со Атлетико а ни па со Мајорка.

И јас мислам дека нема да влезат ни со Атлетико ни со Мајорка. Можно е Милито да добие 10 тина минути против Билбао, исто и Иниеста, за потоа да може да одигра цел натпревар против Лион.

еве го и габи милито се враќа на тренинзите тука е и иниеста се надеваме дека ќе блеснат против атлетико.:)http://www.fcbarcelona.com/web/engl.../entrenaments/260209_entrenament/galeria.html

Конечно златен Милито, мислам дека нема да ризикува Пеп со Милито и Иниеста со Атлетико, а и нема потреба, имаме доволен фонд добри играчи за да надокнадат. Мислам дека Иниеста ќе се врати за со Лион, а за Милито можеби ќе добие шанса во купот и така мислам дека ќе биде полабава утакмица, имаме резултат само треба да го задржиме.

Мислам дека гостуваме и дека треба бар иниеста да влезе во второ полувреме ако не како стартер, а милито може исто така во второто полувреме да влезе малце да поигра зш дрво е станат сигурно после 9 месеци пауза мора малку да се врати во форма а може и стартер да го стави место пике, пике треба да одмори:).

Не се секирајте вие за Пеп си знае чоекот шо да праи,ако мисли дека Габи и Иниеста се спремни за цела утакмица ке ги стаи,ако не нема!

Нема шанси да играат ни Иниеста ни Милито со Атлетико може да ги очекуваме со Билбао,а со Лион Иниеста сигурно ќе игра а за Милито ќе видиме.

kako i sto se ocekuvase deka na pocetokot na mart ke se vrati milito i taka ispadna
i da ocekuvame deka nekade sredina na mart ke go ima svoeto debi
taman sega koga zamina abidal na odmor 2 meseci,milito se vrakja i bi trebalo da bidat so markes stolbovi znaejki deka puyol ke igra povike levo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom