Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
У КУРАЦ ЕЈ,ПА НЕ БИВА ЕДНАШ МЕСИ ДА НЕ ИГРА А НИЕ ДА НЕ ИГРАМЕ СЛАБО!

:kesa: Немам реплика више, ме укопа со ова што го кажа :kesa::kesa:

:tapp:
Ќе ти кажам само 1 натпревар од многуте кога ја земавте титулата со исто бодови на крај Реал М-Еспањол 1:3 полувреме 4:3 крај.И кажи дека натпреварот не беже наместен

Луѓе ај ве молам сеа демек-судиите ни се криви!Абе ние сами сме си криви шо не знаеме да играме без Меси...

Ќе ти кажам само 1 натпревар од многуте кога ја земавте титулата со исто бодови на крај Реал М-Еспањол 1:3 полувреме 4:3 крај.И кажи дека натпреварот не беже наместен

Па да ја гледаше утакмицата тешко дека ќе речеше дека сме ја наместиле. Да беше наместена Реал немаше да дозволи да прими прво полувреме 3 гола од 3 шута на гол. Во тој момент одбраната ни беше катастрофа. Ама ајде, ја наместивме таа, тоа е. И Еспањол-Барса ние ја наместивме, за да не не пројде Барса на табела. Абе дај нешто со факти кажи, не ако направиле пресврт значи местено било тоа.

Па да ја гледаше утакмицата тешко дека ќе речеше дека сме ја наместиле. Да беше наместена Реал немаше да дозволи да прими прво полувреме 3 гола од 3 шута на гол. Во тој момент одбраната ни беше катастрофа. Ама ајде, ја наместивме таа, тоа е. И Еспањол-Барса ние ја наместивме, за да не не пројде Барса на табела. Абе дај нешто со факти кажи, не ако направиле пресврт значи местено било тоа.
Да бе ја наместивте Еспањол-Барса во 90 да даде Еспањол гол да не дадеше Еспањол гол Реал ќе победеше немаше ни Реал нерешено да игра

П.С Ајде сите фанови на Меси тука

УУффффф тешка утакмица, можеби најтешка сезонава, како што очекував , Хлеб повторно не ја искористи шансата што му се укажа некако ми беше како мува без глава по тааа десна страна, само трчкараше, не направи ништо посебно. Иниеста, како што напишав неколку страни поназад , дека е совршено лево крило, како ги бушеше не е нормален, НАЈДОБАР денес. Одбраната беше добра но се виде неискуството на Пике и Касерес, но се во свое време. Нема да му замерам ништо на Пеп, го подржувам потполно да ги одмори најдобрите играчи имаме комотна предност пред Реал и не гледам причини зошто не би ги одмарал и наредната утакмица па да бидат одморени со Лион.

Иначе судиите во Шпанија општо се КАТАСТРОФА. Оваа година го преминаа дозволеното. Еве неколку примери како навивач на Барселона, црвениот картон на Пике, двата очегледни пенали недосудени против Реал, итн. И против Реал имаа многу грешки не викам, општо земено се УЖАС.

Tocno taka ova bese eden od najteskite mecevi stvarno bi im go pofalil golmanot na betis da ne bese toj tesko deka ke zemea bod arno kaza trenerot na betis na BARSA mozes da im zemes bod samo za vreme na liga na sampioni ili koga igraat reprezentacite mislejki na zamorot kaj igracite niso strasno naredno kolo pobeduemo.

ova voopsto ne bese strasno,po tolku pobedi redno e da remizirame,
najbitno e so ne izgubi barsa
e sega naredniot natprevar so espanyol mora da bide pobeda najmalku so 2-0
a ako i toa bide poraz ili nereseno togas ke ima golemi glavobolki

Конечно ќе излезат одморени за наредниот натпревар

Не сум фан на Барса, ама ги гледам како играат и мислам дека се подобри од минатиот пат кога освоија лига на шапиони, што значи дека се ептенннннн добри. Ахххххх да го шитнеа порано тој главата Рајкарт можеби и Роналдињо немаше да си оди. Али како и да е, честититки кон досега покажаното. А и поарно не може да биде :)

ova voopsto ne bese strasno,po tolku pobedi redno e da remizirame,
najbitno e so ne izgubi barsa
e sega naredniot natprevar so espanyol mora da bide pobeda najmalku so 2-0
a ako i toa bide poraz ili nereseno togas ke ima golemi glavobolki

Зашто мора со 2-0 најмалку, зарем победа од 1-0 нема да ни биде доволна, башка после тоа играме со Лион и не очекувам да запнеме толку со Еспањол.

Па ок де редно беше еднаш да кикснат и они.Имаат право после 10 победи по ред.А следната е градското дерби и мислам дека сигурно ке се одмара Ето,ама Меси мора да оди у прва постава за да си победиме и да си остане разликата во бодовите двоцифрена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom