LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.330
- Поени од реакции
- 292
У КУРАЦ ЕЈ,ПА НЕ БИВА ЕДНАШ МЕСИ ДА НЕ ИГРА А НИЕ ДА НЕ ИГРАМЕ СЛАБО!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ти кажам само 1 натпревар од многуте кога ја земавте титулата со исто бодови на крај Реал М-Еспањол 1:3 полувреме 4:3 крај.И кажи дека натпреварот не беже наместен:kesa: Немам реплика више, ме укопа со ова што го кажа :kesa::kesa:
![]()
Ќе ти кажам само 1 натпревар од многуте кога ја земавте титулата со исто бодови на крај Реал М-Еспањол 1:3 полувреме 4:3 крај.И кажи дека натпреварот не беже наместен
Да бе ја наместивте Еспањол-Барса во 90 да даде Еспањол гол да не дадеше Еспањол гол Реал ќе победеше немаше ни Реал нерешено да играПа да ја гледаше утакмицата тешко дека ќе речеше дека сме ја наместиле. Да беше наместена Реал немаше да дозволи да прими прво полувреме 3 гола од 3 шута на гол. Во тој момент одбраната ни беше катастрофа. Ама ајде, ја наместивме таа, тоа е. И Еспањол-Барса ние ја наместивме, за да не не пројде Барса на табела. Абе дај нешто со факти кажи, не ако направиле пресврт значи местено било тоа.
ova voopsto ne bese strasno,po tolku pobedi redno e da remizirame,
najbitno e so ne izgubi barsa
e sega naredniot natprevar so espanyol mora da bide pobeda najmalku so 2-0
a ako i toa bide poraz ili nereseno togas ke ima golemi glavobolki
Ова е вториот, а првиот беше од пенал.