Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечерва мадридистиве можеа да видат дека не е само Меси во тимот на Барса.

А што се однесува до натпреварот мислам дека овој нерешен резултат треба да оди на сметка на Гвардиола,не дека е нешто и вака сериозно но не беше овој меч за одмарање на најдобрите и сигурен сум дека ако од првата минута играа Меси,Анри и Маркес а можеби и Туре ке немавме никакви проблеми во издвојување на победата......Но затоа следната утакмица ке експлодираат сите..........

Незнам зошо ама Анри беше Катастрофа!:smir:

Искрено вечерва Анри на нерви ми одеше.

ПС : Дај Боже утре Реал да се Пострамоти!:smir:

Сепак беше за одмарање на најдобрите. И покрај резултатот Меси и Анри едноставно мораа да бидат на клупата. Ако почнеа од почеток тоа ќе им беше 4 натпревар по ред да бидат стартери во период од 14 дена. Сепак и тие се луѓе и мора да се одморат. Единствено нешто што што би му замерил (така да кажам ) на Пеп е тоа што не го стави Туре на местото на Бускетс. Ќе бевме далеку посупериорни на средината и немаше да дозволиме толку контра напади.
И мислам дека си најдовме крилен играч. ИНИЕСТА ауууу како игра на таа позиција, башка знае како да ја задржи топката. Да сум јас би го задржал Иниеста како крило а би барал партнер на Чави. Фабрегас ми звучи добро:vozbud:

Треба сеа да се одмараат добрите играчи пред 1/8 финалето за лига на шампиони барса може да се изненади само пред натпреварите за 1/8 финале бидејќи ги одмараат играчите сега со еспањол ќе биде лесен залак за барса но бар ето иниеста хлеб како денес да бидат напаѓачите но со пеп не се знае..

Сепак беше за одмарање на најдобрите. И покрај резултатот Меси и Анри едноставно мораа да бидат на клупата. Ако почнеа од почеток тоа ќе им беше 4 натпревар по ред да бидат стартери во период од 14 дена. Сепак и тие се луѓе и мора да се одморат. Единствено нешто што што би му замерил (така да кажам ) на Пеп е тоа што не го стави Туре на местото на Бускетс. Ќе бевме далеку посупериорни на средината и немаше да дозволиме толку контра напади.
И мислам дека си најдовме крилен играч. ИНИЕСТА ауууу како игра на таа позиција, башка знае како да ја задржи топката. Да сум јас би го задржал Иниеста како крило а би барал партнер на Чави. Фабрегас ми звучи добро:vozbud:
Па добро ако така гледаш тогас дефинитивно требаше и Алавес да одмара кој сто има убедливо највише играно и во ла лига и во куп,ама така може ке примевме усте некој гол.Се слагам дека треба да одмараат но тоа требаше да биде на следната утакмица кога играме дома против Еспањол а не против Бетис.

Туре да играше на местото на Бускец можеби и немавме да го примиме 1от гол бидејќи него го надскокаа туку ај дајте линк од нашите голови само до 34 гледав.

П.С задоволен сум што не изгубивме 1 бод е доволно на „жешкиот“ терен

Фабрегас ми звучи добро:vozbud:
Ke биде,за 4/5 сезони=):smir:
Инаку,очекував кикс од Барса,и машина да е ке прегори,но сепак Пеп ги чуваше Меси и Анри...мораа луѓето да одморат.Следниот натпревар ке се вратите на победничките патеки.

sekoja cest za iniesta,me iznenadi so igrata na taa leva strana i mislam deka samo toj bese svetla tocka vo igrata na barsa.
da si bese standardniot sostav mislam deka barsa ke nemase problem no ide red i za malku odmor na golemite igraci
i da ne zaboravam golmanot rikardo ednostavno bese nesovladliv,eksplodirase na golot na betis.

Абе тој Рикардо е што бранеше за Португалија? - Е ваков голман и треба на Барса, а не месечар.

Иначе задоволен сум со бод, иако според играта требаше и другите 2 да ги земеме, али нема веза. Сеа само треба смирено да се продолжи без притисок.

И пак ќе повторам, Бетис ги победи и на Валенсија и на Севилја, па ништо чудно и Реал да се сопне следната утакмица.:)

П.С ВЕЧЕР СИТЕ ЗА СПОРТИНГ ЌЕ НАВИВАМЕ .....

:olee::olee::olee::olee:

Заборави дека вам со Малага првиот Натпревар ви Досуди 3 Бадиала Пенали ???

Абе дај не заебавај. Кој 3 пенала? Реал можеби е најоштетениот тим у Примера сезонава (не велам дека заради тоа Барса има толкава предност, не се палите одма). Првите 10 кола, буквално секој судија гледаше само да не уништи. Имам многу пати до сега кажано и пак ќе кажем. За 3 утакмици по ред, ни поништија 5 чисти гола. А остај тоа што не ни судеа чисти пенали и слично. Не дека само Реал ги уништуваат, буквално шпанскиве судии се КАТАСТРОФА. За Барса незнам, не ги гледам толку често како Реал (нормално), и незнам како им судат судииве...али тоа вчера најискрено не беше за пенал. Али тоа е тоа, тешко е да се игра со Бетис на гости. Ние едвај извадивме победа од таму, Руд им го закачи во 92 мин. Како и да е, доволно ви е и 1 бод :smir:

Абе дај не заебавај. Кој 3 пенала? Реал можеби е најоштетениот тим у Примера сезонава (не велам дека заради тоа Барса има толкава предност, не се палите одма). Првите 10 кола, буквално секој судија гледаше само да не уништи. Имам многу пати до сега кажано и пак ќе кажем. За 3 утакмици по ред, ни поништија 5 чисти гола. А остај тоа што не ни судеа чисти пенали и слично. Не дека само Реал ги уништуваат, буквално шпанскиве судии се КАТАСТРОФА. За Барса незнам, не ги гледам толку често како Реал (нормално), и незнам како им судат судииве...али тоа вчера најискрено не беше за пенал. Али тоа е тоа, тешко е да се игра со Бетис на гости. Ние едвај извадивме победа од таму, Руд им го закачи во 92 мин. Како и да е, доволно ви е и 1 бод :smir:
Епа ајде ти се сакаш на вас да ви помагаат судиите нели е така дека порано ви помагаа судиите тогаш ви беше добро да ви судат пенали како на нас вчера и да им поништуваат чисти голови на противниците

Епа ајде ти се сакаш на вас да ви помагаат судиите нели е така дека порано ви помагаа судиите тогаш ви беше добро да ви судат пенали како на нас вчера и да им поништуваат чисти голови на противниците

А кога тоа нас ни суделе пенали и ни “пуштале“? Така е тоа, Реал е и ќе му пуштаме нели? Ама нормално, кога некој тим ќе освои толку титули, судиите се заслужни за тоа не тимот...Кога ќе слушнем вакви коментари, како со деца од 5 год. да зборим. “Ах вие што тепате, судиите ви пуштаа и тепате, инаку ние ќе сме ве тепале увек“.

А кога тоа нас ни суделе пенали и ни “пуштале“? Така е тоа, Реал е и ќе му пуштаме нели? Ама нормално, кога некој тим ќе освои толку титули, судиите се заслужни за тоа не тимот...Кога ќе слушнем вакви коментари, како со деца од 5 год. да зборим. “Ах вие што тепате, судиите ви пуштаа и тепате, инаку ние ќе сме ве тепале увек“.
Сакаш да кажеш дека вас судиите никогаш не ви пуштале добро ако е така.А да не зборам и колку натпревари имате местено.

Сакаш да кажеш дека вас судиите никогаш не ви пуштале добро ако е така.А да не зборам и колку натпревари имате местено.

:kesa: Немам реплика више, ме укопа со ова што го кажа :kesa::kesa:

:tapp:

хахаха .. колку иаме местено ?? хахаха.. затоа еве глеам.. ја издржуваме казната.. у 2 лига сме:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom