Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо би сакал да се падне финале ЛШ Барса - Манчестер :pipi: Моментално двата најдобри тимови според мене,кои играат отворен фудбал,со фантастични играчи.Ако успеат и двете екипи да стигнат таму сварно би било најголемо дерби за оваа сезона..али има време.

Честито победа. Досега, ја скинавте цела Шпанија. Исто како и Hellz Guardian се надевам на финале со вас во ЛШ
Спортски поздрав! :smir::salut:

Не знам ни ја како можев да ја пропуштам утакмицава :tapp:

АЈ ако сака некој головите.. :)

Феноменално. Направивме нов рекорд во Шпанија.

Играта беше феноменална, Месијата владееше на теренот. :helou:

Вака сеа... им благодарам на сите кои ни ја честитаа победата.
Инаку оној што ќе го постигне 5000 тиот гол, ќе ми стои на аватар цел месец :):)

Глеј сеа дека ќе биде некој што нема дадено гол којзнае од кога. Абидал, Касерас или Пујол.

Шо би сакал да се падне финале ЛШ Барса - Манчестер :pipi: Моментално двата најдобри тимови според мене,кои играат отворен фудбал,со фантастични играчи.Ако успеат и двете екипи да стигнат таму сварно би било најголемо дерби за оваа сезона..али има време.

Ако стигне Барса до финале нејќам Англиски тим против нас. Ќе ни ги искршат играчите, нема да не надиграат, а ќе не изнамачат па дури може и да не победат.

Сакам со Интер у финале. Јаки се ама не се појаки од нас.

5komada pevat pa rasturat ama ni padna forma samo vaka nek ni paga forma kao sto se nadevaat i decinjava od real sto dr da kazeme nema sopiranja aj pa naskoro da vidime i sibanje 10ka vo mrezata na nekoj protivnik sto ne bi me cudelo .

Ето - "Лео зошто си толку добар?"

Лео - "Вие сте тие кои ме прават добар"

:cuc: :cuc: :cuc:

5komada pevat pa rasturat ama ni padna forma samo vaka nek ni paga forma kao sto se nadevaat i decinjava od real sto dr da kazeme nema sopiranja aj pa naskoro da vidime i sibanje 10ka vo mrezata na nekoj protivnik sto ne bi me cudelo .
Абе можат да дадат и 10ка ама не сакаат тоа е проблемот:pos2:

Момци немате конкуренција во Шпанија уште сега можете да ја прославувате шампионската титула:helou:

Глеј сеа дека ќе биде некој што нема дадено гол којзнае од кога. Абидал, Касерас или Пујол.

Ако стигне Барса до финале нејќам Англиски тим против нас. Ќе ни ги искршат играчите, нема да не надиграат, а ќе не изнамачат па дури може и да не победат.

Сакам со Интер у финале. Јаки се ама не се појаки од нас.

Баш би сакал да го носам капитенот на аватар :)

Ако стигнеме до финале, би сакал да играме против Јунајтед или Интер. Мада повеќе сакам против Манчестер, да им вратиме за лани :)

Баш би сакал да го носам капитенот на аватар :)

Ако стигнеме до финале, би сакал да играме против Јунајтед или Интер. Мада повеќе сакам против Манчестер, да им вратиме за лани :)

Нема зошто да им вратиме :) Не ги тепа Манчестер на Барса некоја голема разлика. Само поштена Победа си беше.. нема шо да му враќаме. не беше некој голем резултат. :) то си беше зато што ман беше појак.
иначе годинава ако ни паднат ке го јадат сигурно :) :toe:
Позздрав.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom