Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj neka vi e cestita pobedata iako ne sakam da go kazam ovoa Mesi odigra fantasticno.Samo prodolzete taka da gazite se pred vas pa da se sretneme vo finaleto na L.S. pa da vidime koi e podobar ili da vi vratime za toa vo 2006 :salut:

Ајдеееее уште една победа.Некако ни тргна со победиве 3-1 во 2009:wink:Само така да продолжиме иначе одлично изиграна утакмица тактички одлично поставена играта на Барселона, не мрднаа овие Атлетико и со половичен состав одлично се покажавме.Касерес ме изненади, одигра одлична партија, Меси еднаставно е НАЈДОБАР, значи НАЈДОБАР, тој Пернија нека иде кај железничарот кичмата да си ја намести:vozbud:Пинто одличен исто така, средината исто така.Бојан може и мора повеќе да учествува во играта на Барселона се гледа дека има голем квалитет само треба време да се докаже и да покаже што всушност знае ова дете.
и за крај: ИМА ЛИ НЕКОЈА ЕКИПА ШТО КЕ НЕ ПОБЕДИ????

Aj neka vi e cestita pobedata iako ne sakam da go kazam ovoa Mesi odigra fantasticno.Samo prodolzete taka da gazite se pred vas pa da se sretneme vo finaleto na L.S. pa da vidime koi e podobar ili da vi vratime za toa vo 2006 :salut:
Za nas bi bilo super da igrame so arsenal vo finale samo ako prodolzat vaka tesko deka ke go pominat i 1\8 finaleto. Mnogu ste slabi ovaa godina.

Ајдеееее уште една победа.Некако ни тргна со победиве 3-1 во 2009:wink:Само така да продолжиме иначе одлично изиграна утакмица тактички одлично поставена играта на Барселона, не мрднаа овие Атлетико и со половичен состав одлично се покажавме.Касерес ме изненади, одигра одлична партија, Меси еднаставно е НАЈДОБАР, значи НАЈДОБАР, тој Пернија нека иде кај железничарот кичмата да си ја намести:vozbud:Пинто одличен исто така, средината исто така.Бојан може и мора повеќе да учествува во играта на Барселона се гледа дека има голем квалитет само треба време да се докаже и да покаже што всушност знае ова дете.

Видимо се на Сантиаго, има време :)

Се дигаа Атлетико пред мечот посебно Агире, дека се Барселона воопшто не се фаворити, дека единствен фаворит е Атлетико. А од друга страна Пеп, смирено во негов стил повикуваше на трпеливост... сакам да му ги слушнам оправдувањата на Агире после натпреварот.

Ај и тоа да го видиме :vozbud:

Сигурно ке се правда на црвениот картон:toe: Да било вака, ке било онака и така натака.:pos2:

Проблем ли е тоа???? Ке го решиме и тоа само нека дојде време:helou:

Ke bide dobro da napravime 16 boda prednost do togas pa da ne precekaat so Guard of Honor na Santiago Bernabeu a dali ke tepeme posle i ne e tolku vazno.

Веруј ми нема да биде така, ако успеете до тогаш да избегате 16 бода секоја чест, ама мислам дека Реал влага у форма и може да се стигне. Ама и Барса е многу силна во моментов, се надевам дека кога тогаш ќе им падне формата, тоа ќе се случи сигурно ама дали ќе има промени на резултатите не се знае.

Значи одиме до финале во Копа :)
Инаку Реал не ме загрижува многу многу. Си стоат каде што се, 12 бода позади нас. Имаат лесен распоред наредните 2 месеца, го имаме и ние. :smir:

Веруј ми нема да биде така, ако успеете до тогаш да избегате 16 бода секоја чест, ама мислам дека Реал влага у форма и може да се стигне. Ама и Барса е многу силна во моментов, се надевам дека кога тогаш ќе им падне формата, тоа ќе се случи сигурно ама дали ќе има промени на резултатите не се знае.

Добро баба Ванѓа ке ти веруваме:smir: Иначе имаш право Реал може да се стигне ама тоа да им го кажеш на фановите на Виљареал:smir: еее силна е момче силна е:smir:

Значи одиме до финале во Копа :)
Инаку Реал не ме загрижува многу многу. Си стоат каде што се, 12 бода позади нас. Имаат лесен распоред наредните 2 месеца, го имаме и ние. :smir:

Како што кажа Пеп одиме на сите трофеи сезонава:wink:

Јака е Барса оваа година.До лани го занемаруваа купот,но сега гледам дека се решени да освојат се.А за Реал дека ќе стигнел :pos2::pos2::pos2:

Koga nekoj tim ke smeni trener obicno igraat podobro vo slednite 7/8 natprevari.

Pocekaj da pominat tie natprevari pa ako uste pobeduvate togas zbori deka se vrakate vo forma.

Ako go jadete od Liverpul (a ke go jadete) moze lesno da padnete vo kriza zatoa sto vo isto vreme igrate so Espanyol i Atletico Madrid.

Inace malku mi e smesno toa sto site navivaci na real se kolnat vo toa deka ke ni padne formata, ke izgubime 12 boda a vie nema da izgubite ni eden i ke ne stignete ama aj neka vi e.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom