Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сега баш читав, гвардиола не сака да го направи тимот зависен од меси како што беше зависен од роналдињо, затоа може е и добро да не игра денес воопшто, и не, не е толку сериозна повредата, веројатно ќе биде тука за пеколниот период
сите се повикани вечерва, заедно со меси, освен абидал, иниеста и милито кои се повредени

Кеита, Бускетс и Туре во средината сакам да ги стави. Ќе има скршени коски ако играат они тројца.

Меси е во тимот:vozbud::vozbud: А неверувам дека ке ги стави овие тројца, мислам дека Чави, Кеита и Туре ќе бидат во средината. Туре и Кеита се костоломци:pos2: и неприкосновени во средината така да мислам дека ќе гледаме интересен натпревар.

Инаку мислам дека Меси ќе одигра 20-30 минути, немора да игра против Спортинг бидејќи сме веќе во осмина финалињата во ЛШ.

Од роналдињо беше зависен рајкард а не пеп :) меси мислам дека дефинитивно ке игра во среден ред ќе ги стави туре бусктетс и кеита и чави ајде се надеваме на победа.

Барселона искрено ме изненади со новиот тренер мислев дека нема да направаат ништо ... Секоја чест..

Valdes, Alves, Puyol, Pique, Sylvinho, Xavi, Keita, Toure, Hleb, Krkic, Eto'o

Многу чуден состав. Не ми е јасно што планира Пеп.

0-1 на полувреме ебаго. Шутот на Ето да беше 5 сантиметри понадолу барем.

Ајде мислам оти ќе има пресврт во второто полувреме, сигурно ќе биде пуштен Меси.

АБЕ АЈДЕ ШТО ИМ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СЕ НЕРВИРАМ.

Меси тешко да влезе во игра. :uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

ЕДИТ - ГОООООООООООЛ ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ГОЛО ГОЛ ГОГОГОГОГОЛЛ

Може некој да ми објасни од кога играчите што се на трибина можат да влезат во игра????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom