Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1-1 крај.

Ах бре, сеа се намали разликата 3 бода, и следна утакмица гостуваме на Севилја.

Педро играше мн добро подобро да бил педро стартер от колку кркич.

баш ми е жал за бојан...знам дека може повеќе

и се покажа дека сме зависни од меси :nesum:

и се покажа дека сме зависни од меси :nesum:

Тоа се знае одамна. И пред 10 страни имав пишано дека ако се повреди Меси или Ето ќе има проблеми Барса. Бтв ми се свиѓаше играта на Педро, Хлеб беше изгубен, Бојан такоѓе, Пике ме потсеќа на Олегер :)

Тоа се знае одамна. И пред 10 страни имав пишано дека ако се повреди Меси или Ето ќе има проблеми Барса. Бтв ми се свиѓаше играта на Педро, Хлеб беше изгубен, Бојан такоѓе, Пике ме потсеќа на Олегер :)

олегер од 2005/06 или од 2007/08 :helou:

Ебате тимот ебате..
Пари ми зема..
Нека си игра Гвардиола со составот.. :S

а бе сто се секирате го имате најдобриот тим во светот најдобриот среден ред тука мислам на Чави и иниеста го имате најдобриот играц во светот месси и најдобриот напацац ето па не знам сто се долку загрижени вие сте најсигурни во сите првенсва во европа да бидете шампиони позз:smir:

Само бод... јебига тоа е... наредна со Спортинг, нека одмара Меси, за да може да игра со Севиља. Инаку воопшто не ме разочарува резултатот, погледнете само колку победи имавме по ред, редно беше да извадиме една нерешена. Останува 3 бода разлика пред Реал, Виљареал загуби 3-0 на домашен терен, така да нема зошто да се секираме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom