Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незадоволително прво полувреме,ај да се надеваме на подобар втор дел!

The Messi(ah):zver:

Ниеден линк не работи ебаго

Судиите судат офсајд без врска... боже боже... му дава жолт на Ето поради непостоечки (ненамерен )фаул а наредната акција го кршат Меси и не покажува картон. Кретени!

Браво за Кеитаа !!! :vozbud:
Крај 0:2

Колку им бегаме на вториве?

Крај! 0-2.... Meси е незаприлив, неможе никој со него во моментов. Не игравме како што игравме на претходните натпревари, но неможеме секогаш да играме така и да победуваме со 6-0. Ова беше цврст натпревар, каде што ја контролиравме топката и браневме солидно. Одбраната беше на ниво, посебно Пике... во последно време многу ме изненадува( на позитивен начин секако:)). Сосема заслужен резултат според мене. Само да се продолжи вака и нема да има никакви проблеми. Им бегаме 5 бода на Мадрид, Валенсија загуби, Виљареал играше нерешено, што друго може да се посака:vozbud::vozbud:

Браво барса нека им се множат меси 1 - 0 кеита браво за момчето каков интересен гол даде. 3 гола им бегаме на Виљареал :) браво браво е тоа се вика барса:).

Пике за малку ке се повредеше ако забележивте а на пеп му текна да го стави силвињо не знае колку порано придонесе за барса :)

Bravo za Messi nemam zborovi za ovoj fenomen semply the best . Prvi sme so e najvazno a uste povazno im begame na Real 5 boda so zelba sto podolgo da im trae krizata hahahaha pozz do site fanovi na Barca

Нејќам да им трае кризата. Сакам интересно Класико.:vozbud:

Нејќам да им трае кризата. Сакам интересно Класико.:vozbud:

и да се во криза за класико ќе играат најдобро што можат, така да ќе биде интересно во секој случај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom