Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлично е што продолжи серијата на победи и сега Виљареал заостанува 3 бода, а Реал 5. Сепак следи тежок период во кој ќе треба да се покаже вистината силина против Севиља, Виљареал и секако Реал.

На 14 декевмри во недела во 21:00 часот играме со реал така да тие 4 недели ке ни бидат најтешките со валнесија не ме загрижува и со гетафе зошто лани на валнсија 7-1 ги тепафме :). ајде се надеваме на победи.

Тоа го очекував секој момент Виктор Валдес прогласен за најдобар голман во Ла Лига,со најмалку примени голови и најдобро брани:).

На 14 декевмри во недела во 21:00 часот играме со реал така да тие 4 недели ке ни бидат најтешките со валнесија не ме загрижува и со гетафе зошто лани на валнсија 7-1 ги тепафме :). ајде се надеваме на победи.

Абе братче шо ти текнало да споредуваш со минатата сезона-ова за со Валенсија коа они лани се бореа за опстанок,а оваа сезона се борат за 1то место!

П.с.
Еве ни ги најдобрите стартови на сезоните:
година победи нерешени изгубени
1929/30 8 1 2
1955/56 8 1 2
1958/59 8 2 1
1990/91 8 2 1
2004/05 8 2 1
1963/64 9 0 2
1996/97 8 3 0
Ама оваа е најдобрата:
2008/09 9 1 1

Јас не велам дека ги тепаме јас само кажувам дека оваа сезона барса дома игра феноменално така да валенсија гостува на барса:).

Ova sakav da go slusnam NAJDOBAR START NA BARSA VO ISTORIJATA i toa vo prvata sezona kako trener na Pep Guardiola koj im gi zatvori ustite na site skeptici bravo majstore bese mnogu dobar igrac a kako trener si odlicen:zver:

Bravo barsa samo taka da se prodolzi.I jas veruvav vo pep,ako site go kritikuvaa prvite dve kola.Ocekuvam dolgo vreme da bide trener na BARSA.FC BARSELONA

Си го сакам клубот. Толку. :back:

Валенсија да се бореше за 1 место, немаше да губи од Спортинг Гижон, така да мислам дека ќе бидат лесен залак.

И ЈАС СИ ГО САКАМ КЛУБОТ !:vozbud:

Ne treba da se potcenuva ni eden klub site se dobri i nishto ne se znae...sepak da se nadevame na pobeda ! FORZA BARCA !

Не јас не го сакам клубот јас го ОБОЖАВАМ!

Сите си го сакаме клубот:vozbud::vozbud:

Инаку еве ја последната изјава на Ето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom