Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Јас не сум за Барса ама многу ми се допаѓа како екипа:helou:Како може некој да не е за Барса?
Нормално дека сум за неа
БАРСА 4ever
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не сум за Барса ама многу ми се допаѓа како екипа:helou:Како може некој да не е за Барса?
Нормално дека сум за неа
БАРСА 4ever
На натпреварот против Спортинг во ЛШ, Аргентинецот доби свирежи од трибините поради претерана индивидуалност во играта.
Каталонските фанови беа револтирани поради претераната индивидуалност во играта на Аргентинецот, па со свирежи му порачаа да ги вклучи соиграчите во својата визија на зелениот терен. Тоа се случи на две минути до истекот на полувремето, кога Меси по продорот во средината, наместо да додаде, шутираше кон голот, се разбира неуспешно.
Така му требас јес да е добар али премногу се уфилма тоа нечини :wink:
Погледнете го дечкото од младинската школа на Барселона. Инаку напагач е и се споредува со Роналдо.
Со кој Роналдо:smir:Погледнете го дечкото од младинската школа на Барселона. Инаку напагач е и се споредува со Роналдо.
Со кој Роналдо:smir:
Со тој еден од Манчестер Јунајтед.Шупак бе само против Дерби Каунти занае да игра!:helou: