Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го гледав целиот натпревар и иако има подобрувања од минатите 2, а и победата беше лесна сепак одново не бев преимпресиониран од играта. Како и целата мината сезона и првите 2 натпревара оваа година, целосна доминација со поседот, ама ретко се доаѓа до чисти шанси, а и тие не се користат. Најмногу ме нервира што одново е примен гол од само 2 шанси на противникот. Таквите пропусти на одбраната лани чинеа многу бодови. Се надевам дека следното коло против Хихон ќе видам уште поголема острина во шпицот.

Ајде Барса само вака да играте.:bravo:за Меси секоја топка сака на секој да му ја бутне под нозе и после праи шанса за гол.

Иам само пофални зборови по она што го видов синоќа. Победа од 3-1, доминација во текот на натпреварот, многу шанси, одлични акции. Само напред ... !!!* :wink:

Супер игра на Барса е оваа игра ми се допаѓа многу кога ќе притиснат од почеток а не се влечат некогаш :)

Друго многу ми се допадна играта на Пике за Чави , Иниеста , Меси да не зборам :):)

Супер одиграа честистки за победата само така да продолжат,пиќе ѕвер, меси , иниеста и чави исто супер одиграа!!! :vozbud:

Ајде сега и во првенството да освоиме 3 бода :vozbud::vozbud:

На натпреварот против Спортинг во ЛШ, Аргентинецот доби свирежи од трибините поради претерана индивидуалност во играта.
Каталонските фанови беа револтирани поради претераната индивидуалност во играта на Аргентинецот, па со свирежи му порачаа да ги вклучи соиграчите во својата визија на зелениот терен. Тоа се случи на две минути до истекот на полувремето, кога Меси по продорот во средината, наместо да додаде, шутираше кон голот, се разбира неуспешно.

Така му требас јес да е добар али премногу се уфилма тоа нечини :wink:

Го гледав целиот натпревар и иако има подобрувања од минатите 2, а и победата беше лесна сепак одново не бев преимпресиониран од играта. Како и целата мината сезона и првите 2 натпревара оваа година, целосна доминација со поседот, ама ретко се доаѓа до чисти шанси, а и тие не се користат. Најмногу ме нервира што одново е примен гол од само 2 шанси на противникот. Таквите пропусти на одбраната лани чинеа многу бодови. Се надевам дека следното коло против Хихон ќе видам уште поголема острина во шпицот.

i jas go mislam istoto....

Супер игра на Барса е оваа игра ми се допаѓа многу кога ќе притиснат од почеток а не се влечат некогаш :)

Друго многу ми се допадна играта на Пике за Чави , Иниеста , Меси да не зборам :):)

i jas mislam za mesi da ne zborame. SUPER e ama mozi da bidi 50000 pati podobar ako ne e tolku sebicen......napraj 5 sansi (ne mi se broeni otprilika zboram) ama nemame nikakov kar koga ne iskoristi nitu edna...:smir:

Ќе се среди и тој.... има огромна желба за докажување сега, сепак еден од главните кандидати е за златната топка наредната година.

барса ли...?

Како може некој да не е за Барса?
Нормално дека сум за неа
БАРСА 4ever

ГАЗИМЕ :)
Уште нишанските справи да се калибрираат и воала титула :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom