Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ШПАНСКО ПРВЕНСТВО
Сабота, 20:00 часот
БАРСЕЛОНА - РАСИНГ САНТАНДЕР
71B743570C86FE4EAAA7169EA499AB30.jpg

На програмата на ТВ Сител, в сабота и недела ке можете да го проследите второто коло од шпанското првенство - популарната ЛА ЛИГА.

Сабота 20:00 БАРСЕЛОНА - РАСИНГ САНТАНДЕР
Недела 19:00 РЕАЛ МАДРИД - НУМАНСИЈА

Ке даваат сигурно!:vozbud:

Сега видов дека ќе ја даваат на Сител.

20.00 БАРСЕЛОНА - РАСИНГ САНТАНДЕР - шпанско фудбалско првенство
20.45 СПОРТСКИ ВЕСТИ
21.00 БАРСЕЛОНА - РАСИНГ САНТАНДЕР - шпанско фудбалско првенство

Лависта ме помина, и јас ќе го постирав истото. :helou:

Иначе вечер се знае, очекувам 3 комада најмалце во мрежата на Сантандер.

Сите го очекуваме истото. Не сакам повторно да ја видам таа игра како против Нумансија... повеќе би сакал да играат лошо но да не грешат пред голот, отколку да ја имаат топката во свој посед цело време, и да не направат ништо цел натпревар.

Штета што нема да гледам, заради нашите кошарка. Како и да е очекувам победа, со многу поефикасна игра од минатиот натпревар.

и ја нема да гледам, а баш ќе било интересно:
Pep Guardiola planea una revoluciоn en toda regla de cara al partido de esta noche ante el Racing de Santander (20.00 h) en la Liga. El técnico barcelonista hará debutar a Sergi Busquets y presentará un ataque inédito.

и анри не е повикан :toe:, ај да видиме

Luge, utakmicava e tinja. Ne mi se veruvase deka i jas ke go pobaram Rajkard nazad volku brzo. Znam deka e Santander, ama ne se pocinja utakmica so Pedro i so Sergio "ne znam koj". Neka natepa Messi 2-3 gola pa neka dreme togas na klupa dodeka decava si igraat, a ne obratno. Aj valjda ke se izvadat do kraj!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom