Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Гоал се исти курац.
А ти ги читаш и марка и емд и спорт - и знаеш како изгледа новинарско пренесување на вестите :)

Ајде, еве ти мисија: најди ми 3 шпекулации сензационални од гоал или 24 фудбал - кои се оствариле летово.

За секоја имаш литро пиво од мене.

Ти реков тие немаат репортери или нешо сл да намирисаат нешто од предвреме.

Ама еве за едно литро имаа една вест за Шева на позајмица во Милан два дена пред да биде објавена насекаде.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=831302

:)

И Гоал се исти курац.
А ти ги читаш и марка и емд и спорт - и знаеш како изгледа новинарско пренесување на вестите :)

Ајде, еве ти мисија: најди ми 3 шпекулации сензационални од гоал или 24 фудбал - кои се оствариле летово.

За секоја имаш литро пиво од мене.

Серпико а кажи според тебе кој е најточен медиум и на кого можеш да му веруваш, зошто се знаее дека весниците ги прават сите шпекулации, Ас, Марка, Спорт и ЕМД се од Шпанија, Сун, Дејли Маил, Мирор, Телеграф, Гардијан, Тајмс се од Ангија, и Кориеро и Газето дело Спорт и Тутоспорт се од Италија. да не ги набројувам, Л’Екип од франција и Билд о германија, и некој португалски кои не се толку експонирани. Па сите го пишуваат истото, отвори на кој било весник ќе видиш дека пишува за понудата на Реал за Давид Виља, за желбата на Олас да го донесе Бензема, за обидите на Манчестер Јунајтед да го ангажира Бербатов и за уште милион други. Гола и останатите портали кои немаат новинари го пренесуваат само она што сите весници што ти ги набројав го објавуваат, па истото важи и за нашиот портал 24фудал.

Кажи што за тебе е сензационалено, па јас ќе ти кажам три трансфер па ваљда ќе падне пиво

Абе ај дајте некој линк за Висла-Барса или ке има на ТВ!?
:wink:

Овојга го банирав процедурално.

Адриано, во шпанија Ас се разликува од Марка. Сан се разликува од Дејли телеграф. Вест се разликува од Дневник. Компренде амиго?

Армин.... Сензационалност е Ето во Лион. Шева во Милан е приказна стара минимум година и пол.

Играме 4-4-2 формација, Ето и Анри во нападот:vozbud:

Абе шо се дешава гледам губите 1-0 од Висла Краков:uvo:

Треба да ги фати страв фановите на Барца,може да се случи некое изненадување.
Ама само на FIFA 09 или PES 09.:pos2::helou:

Ај бе не му се секирајте остајте ги другите..влезени се и јуве и барса уште од 1 утакмица чиста формалност е сега.
Cya in the groups Maybe!

Овојга го банирав процедурално.

Адриано, во шпанија Ас се разликува од Марка. Сан се разликува од Дејли телеграф. Вест се разликува од Дневник. Компренде амиго?

Армин.... Сензационалност е Ето во Лион. Шева во Милан е приказна стара минимум година и пол.

Такви сензационални трансфери се случуваат еднаш у неколку години, но сигурен сум дека знаеше дека претседателот на Лион, кажа дека го следеле Ето уште кога бил играч на Мајарка и дека го посакуваат бидејќи е класа на играч кој сигурно ќе го зголеми квалитетот на екипата. Но во фудбалот две страни треба да пронајдат решени, две страни треба да дадат согласност за да се случи нешто. Сите знаат дека Челзи достави понуда за Кака, Реал достави понуда за Роналдо, Интер достави понуда за Лампард. Овие трансфери не се реализираа само зошто Јунајтед Милан и Челзи не посакуваа преговори. Марка го најави трансферто на Варт уште три недели пред да се случи, Спорт го најави доаѓањето на Хлеб многу порано, за Роналдињо да не зборам.

Колку и да има луди шпекулации, па и онаа најлудата Анри во Јунајтед што Ферги не сакаше да ја негира, има голема доза на вистина, и останува онаа народната, каде што има чад има и оган

Некако мора да се покријат трошоците од засилувањата и играњето на квалификации. That's it!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom