Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
my.php
[/URL][/IMG]

Еве ако не ми верувате:pos2:

QM3D2804.jpg

Еве како изгледаат новите дресови... Инаку има и дрес од Олегер, само не ми е јасно постојат ли такви луѓе кои би дале пари за неговиот дрес.

QM3D2804.jpg

Еве како изгледаат новите дресови... Инаку има и дрес од Олегер, само не ми е јасно постојат ли такви луѓе кои би дале пари за неговиот дрес.
Па јас зедов таков Бојан..:helou:Токму од местото каде што е сликата...А за Олегер аха и јас се смеев..А иначе тоа е долу,на долниот спрат на два спрата е...

Фала.Во право си како може да нема од левото крило на Барса во сезона 2008-2009.
На www.fcbarcelona.cat
го има цел состав на Барса за 2008-2009

Eve ja celata ekipa:
-Valdes(gk)
-Pinto(gk)
-Milito
-Marquez
-Pujol(c)
-Xavi
-Goudjonhsen
-Iniesta
-Eto
-Ronaldinho
-Henry
-Silvinho
-Messi
-Abidal
-Oleguer
-Yaya Toure
-Horquera(gk)
-Bojan
-Keita
-Kasares
-Alves
-Pique
-

Poslednata spekulacija govori deka Barcelona se dogovorile da go kupat diego za 25 milioni evra :vozbud:,inaku Arshavin odbil da potpise nov dogovor so Zenit vreden 5 mil evra po sezona super :vozbud:

foto_296754_CAS.jpg

Ајдеееееее долго го очекувавме ова... :vozbud::vozbud::vozbud: Нека му е со среќа во Барселона и многу успеси да има...

А за Диего не ми се верува, пошто имаат доставено нова понуда за Хернанес. Аршавин ќе дојде само ако Рони си оди(најлош случај е тоа)

foto_296754_CAS.jpg

Ајдеееееее долго го очекувавме ова... :vozbud::vozbud::vozbud: Нека му е со среќа во Барселона и многу успеси да има...

А за Диего не ми се верува, пошто имаат доставено нова понуда за Хернанес. Аршавин ќе дојде само ако Рони си оди(најлош случај е тоа)

Najdobroto zasiluvanje za sega edvaj cekam da pocne novata sezona i da go vidam Dani Alvez vo akcijaaaa:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Visca el Barca!!!:vozbud:

Нека ви е со среќа,искрено многу сакав Дани да дојде кај нас во Манчестер но тоа е,тој ја одбра Барса:(...

Мхм, мхм... супер. Само малце да го зауздаат тренерите, пошо Дани е повеќе крило одошто бек, али класа играч! Не можам да зборам негативно бидејќи е еден од топ 3те десни бекови во светот.

Супер, уште еден нигер во нападот и толку. Примера нека се спреми да клекне пред Барселона.

Znae li nekoj koj broj ke go nosi Dani Alves???

Нека ви е со среќа,искрено многу сакав Дани да дојде кај нас во Манчестер но тоа е,тој ја одбра Барса:(...

Не плачи. :baeh:

Супер засилување Дани Алвес.

Е сега уште Аршавин да дојде и ќе имаме топ состав за сезоната, само во никој случај да не се дава Роналдињо за Аршавин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom