Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

Еве како изгледаат новите дресови... Инаку има и дрес од Олегер, само не ми е јасно постојат ли такви луѓе кои би дале пари за неговиот дрес.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Еве како изгледаат новите дресови... Инаку има и дрес од Олегер, само не ми е јасно постојат ли такви луѓе кои би дале пари за неговиот дрес.
Па јас зедов таков Бојан..:helou:Токму од местото каде што е сликата...А за Олегер аха и јас се смеев..А иначе тоа е долу,на долниот спрат на два спрата е...

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Фала.Во право си како може да нема од левото крило на Барса во сезона 2008-2009.
На www.fcbarcelona.cat
го има цел состав на Барса за 2008-2009

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Eve ja celata ekipa:
-Valdes(gk)
-Pinto(gk)
-Milito
-Marquez
-Pujol(c)
-Xavi
-Goudjonhsen
-Iniesta
-Eto
-Ronaldinho
-Henry
-Silvinho
-Messi
-Abidal
-Oleguer
-Yaya Toure
-Horquera(gk)
-Bojan
-Keita
-Kasares
-Alves
-Pique
-

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Poslednata spekulacija govori deka Barcelona se dogovorile da go kupat diego za 25 milioni evra :vozbud:,inaku Arshavin odbil da potpise nov dogovor so Zenit vreden 5 mil evra po sezona super :vozbud:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

Ајдеееееее долго го очекувавме ова... :vozbud::vozbud::vozbud: Нека му е со среќа во Барселона и многу успеси да има...

А за Диего не ми се верува, пошто имаат доставено нова понуда за Хернанес. Аршавин ќе дојде само ако Рони си оди(најлош случај е тоа)

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2

Ајдеееееее долго го очекувавме ова... :vozbud::vozbud::vozbud: Нека му е со среќа во Барселона и многу успеси да има...

А за Диего не ми се верува, пошто имаат доставено нова понуда за Хернанес. Аршавин ќе дојде само ако Рони си оди(најлош случај е тоа)
Najdobroto zasiluvanje za sega edvaj cekam da pocne novata sezona i da go vidam Dani Alvez vo akcijaaaa:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Visca el Barca!!!:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нека ви е со среќа,искрено многу сакав Дани да дојде кај нас во Манчестер но тоа е,тој ја одбра Барса:(...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Мхм, мхм... супер. Само малце да го зауздаат тренерите, пошо Дани е повеќе крило одошто бек, али класа играч! Не можам да зборам негативно бидејќи е еден од топ 3те десни бекови во светот.

Супер, уште еден нигер во нападот и толку. Примера нека се спреми да клекне пред Барселона.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Znae li nekoj koj broj ke go nosi Dani Alves???

V

Viktoranius

Гостин
Нека ви е со среќа,искрено многу сакав Дани да дојде кај нас во Манчестер но тоа е,тој ја одбра Барса:(...
Не плачи. :baeh:

Супер засилување Дани Алвес.

Е сега уште Аршавин да дојде и ќе имаме топ состав за сезоната, само во никој случај да не се дава Роналдињо за Аршавин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom