Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Bravo za igrata na Barsa, se trudea no presudi eden moment. Steta sto samo eden tim odi ponatamu, a nemase da e nezasluzeno i Barsa da igra finale no toa e fudbalot.
Iskreni cestitki i poveke sreka v godina:smir:

Вториот дел од горниот пост и јас го поштувам... има разлика од претходните нели ?:smir:
-Се согласувам дека треба обнова на тимот... и не само на тимот туку и на клупата... мислам дека се знае кој треба да лета од клупата.

Ме повикувате сами на темава, еднаш е доволно за да седам цел ден тука. Ако те замарам слободно стисни игнор, нема да ги читаш моите постови.

Знам дека нејќеш од мене али ја пак сакам, ова си е чисто фудбалски пост без провокации и јадење гомна. Бар вториов дел. Како и секоја утакмица, кружење околу шеснесетник без удар. Деко само неколку пати шутна од лоша позиција. Анри кога влезе нешто се обидуваше да шутне ама не доволно. Фали Роналдињо, нема креативност во играта, сам Меси не може да игра, Ето не се препознава од минатите сезони. Другата сезона обнова на тимот, не како оваа сезона обнова, вистинска обнова. Деко, Замброта, Едмилсон, Гудјонсен, Анри, Роналдињо(за жал)све тоа надвор. Соодветна замена за Роналдињо, за Деко, и нов лев бек. Абидал во напад не го бива

фала ти, ова сепак не беше јадење гомна, искрено е и главно се сложувам, само мислам дека треба да си остане деко:back:

Тоа со Рајкард ме чуди, на почеток викаше дека сон му било да игра со 4-4-2 но никогаш не ја употреби. Тоа можеби и не е до него ако се знае дека Барса одсекогаш ја играла таа формација, можеби некој од погоре инсистира на ова. Како и да е, Рајкард толку му е, нов тренер само кој? Мурињо не верувам, дефанзивен стил на игра, нешто што на Барса не и одговара. Венгер доколку би дошол би било опасно.
фала ти, ова сепак не беше јадење гомна, искрено е и главно се сложувам, само мислам дека треба да си остане деко:back:
Деко не е веќе тој што беше, ја нема креативноста и брзината на размислување. Денес една добра топка не видов од него, а и на минатите натпревари.

рајкард не се откажува од 4-3-3, тој е оној што мисли дека само така се победува, никој друг

Можеби Гуардиола ? Така се шушкаше, ќе видиме.

Искрено дадоа неочекувано голем отпор и играта беше на повисоко ниво од минатите натпревари но сепак одново фалеше завршница во нападот. За Рајкард немам коментар при 1 - 0 го вади Ето и го става Анри, а Тити беше донесен за да бидат тандем а не да се менуваат еден со друг. И му текна да го стави Гудјонсен во 89 мин, мислам требаше да почека уште 5 мин. Ај на лето се надевам еден поголем ремонт.

barca odigra ubavo.i zasluzi da bide vo moskva,mancetser se dupki i se nadeam deka liverpool ili chelsea(najverojatno)ke go tepaat vo finale i ke odat doma apomocani.bravo barca izigrvate extra so srce

е вакви коментари највеќе ме нервираат.
кој дупки бе глупаку еден??? да не знаеш ти можеби подобро да играш од нив?????
ај да не продолжувам ова не е тема за расправии.

Ајде крај на сезонава и повторно без титула.
За следнава сезона треба да ги продадеме Замброта,Едмилсон и Гудјонсен.Мора да го земиме Дани Алвес од Севиља бекче отепано е баш и каков што ни треба.Може да замислите каков тандем ќе бидат со Меси.
А еве ја мојата посакувана формација за идната сезона.Ако остани Рони.
--------------------Валдес------------------
-Алвес------- Пујол -------Милито ----Абидал
-------------Јаја Туре---- Чави -------
-------Меси --------------------Роналдињо
----------------Ето ----------Анри

e so ova formacija brat ce primate po 3 gola od prosecna ekima sekoja utakmica. inaku rajkard pod hitno treba da si odi. kako mozi na vakva utakmica da ne go igra ronaldinjo samo da stoj na teren ce vleci dvajca a toj se krsti na bojan krkic smeski navistina. bekovite vi se katastrofa skroz se defanzivni da igravte uste 5 dena so mancester nemase sansa da napravite sansa pa kamoli gol.seta igra vi e preku mesi i pokraj toa sto toj igra povreden.na vakva utakmica igra so eden spic i go stava anri mesto eto i gudjonsen go stava vo 90 min a od 14 minuta gubi 1 0 i ima 80% posed na topka a toj yaya ne se vide. da go izvadese nego na poluvreme i na negovo mesto anri i na mestoto na iniesta gudjonsen jas mislam deka rezultatot ce bese 1 1 i prolaz vo finale vaka ostanavte bez nisto i 3 vo spanija aj povejce srejka vgodina

наводно лапорта синоќа на враќање, во два по полноќ го искарал рајкард на аеродром :tapp:

Рајкард: Не размислувам за заминување од Барса

овој нема намера да си иде... освен ако не го избркаат :D

он што сака нека размислува ама треба толку да се идиоти од раководство за да го остаат уште една сезона.Што се разбира до мене нека го остават.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom