Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бе реаловци што се правите некои кога Реал ни до полуфинале не стигна ....

Ајде бе реаловци што се правите некои кога Реал ни до полуфинале не стигна ....
are you serial? На крај и баш не се гледа до кај си стигнал, се гледа колку титули си освоил. Башка не ни се паднаа Селтик и Шалке
Незнам ти кажи ми.
Па доколку би знаел не би прашал нали? Или немаш што да одговориш? Ај рамисли, тука сум ја

Не го карајте Рајкард ,
мамксимум истаде од тимов,
капацитетите се тие, је*ига

Рајкард за Претседател :pos:

:pos::pos:

Оставете ги реаловците сега нека се ситат, барем ја бранивме честа на Шпанија колку што можеме во подобро светло, а вие секоја година ја гнасете со малерозното 1/8 финале.:pos:

Мн ми е жал ( не ми е, сакам Ливерпул - Ман Утд финале ), но тоа е фудбалот.. како и да е, време е за БАЈ БАЈ РАЈКАРД.

Барса играше супер.Среќен сум што сме во финале ама и вие игравте добро.Кога ги видов почетните 11 бев многу среќен.Рајкард дефинитивно нема ништо во главата.Анри е резерва а кога и да влези да игра секогаш е опасен.Ама тоа е Рајкард:toe:.Ајде сега можи да си пакува куфери и фуфте хоум свит хоум.

Strasen navivac sum na Manchester United, Barca odigra super , no toa e toa takvi se tie natprevari koi resavaat mali nijansi. Da bidam iskren koga doagase topkata vo Mesi me fajkase strav , odlicen bese vecerva se obiduvase da napravi nisto no toa e toa. pozz

иван1реал напиша:
Па доколку би знаел не би прашал нали? Или немаш што да одговориш? Ај рамисли, тука сум ја

Сакаш да знаеш ?? Еве ти:
1.Барса фан си ?
-НЕ.
2.Што бараш на темава?
-Ако и сам знаеш што бараш ја сечам глава.
3.Глеј си го Реал најубаво ке ти биде... сите знаеме дека освои титула годинава ... само немој да ни се качиш на к.. со тоа.
4.Барса не освои ништо... задоволен ??
Ај сега ќе те замолам да не замараш. Не барам многу нели ?

барса си одигра супер ама тоа е полуфинале еден гол реши кој ќе оди во финале. додека не свирна судијана се тресев у пм.
а меси иначе тешко копиле секогаш беше опасен кога ќе ја имаше топката.
ајде good luck next year!!!

не гледав, така да би било супер некој да ми каже на кратко што се случи ("некој" не значи иванреал или армин или било кој мадридиста - освен ако немаат нешто паметно да кажат)
викате играле супер? до кога вака играње супер а без гол?!
и не се сложувам за деко, добро одлука било да го игра кретенов, зошто покажуваше дека се враќа во форма, ама како изиграл вечерва за мене е енигма
па како беа - меси, знам дека бил вонсериски, а туре, деко, бојанче, пујол, ето?
ај некоооооој?!

barca odigra ubavo.i zasluzi da bide vo moskva,mancetser se dupki i se nadeam deka liverpool ili chelsea(najverojatno)ke go tepaat vo finale i ke odat doma apomocani.bravo barca izigrvate extra so srce

Сакаш да знаеш ?? Еве ти:
1.Барса фан си ?
-НЕ.
2.Што бараш на темава?
-Ако и сам знаеш што бараш ја сечам глава.
3.Глеј си го Реал најубаво ке ти биде... сите знаеме дека освои титула годинава ... само немој да ни се качиш на к.. со тоа.
4.Барса не освои ништо... задоволен ??
Ај сега ќе те замолам да не замараш. Не барам многу нели ?
Ме повикувате сами на темава, еднаш е доволно за да седам цел ден тука. Ако те замарам слободно стисни игнор, нема да ги читаш моите постови.

не гледав, така да би било супер некој да ми каже на кратко што се случи ("некој" не значи иванреал или армин или било кој мадридиста - освен ако немаат нешто паметно да кажат)
викате играле супер? до кога вака играње супер а без гол?!
и не се сложувам за деко, добро одлука било да го игра кретенов, зошто покажуваше дека се враќа во форма, ама како изиграл вечерва за мене е енигма
па како беа - меси, знам дека бил вонсериски, а туре, деко, бојанче, пујол, ето?
ај некоооооој?!
Знам дека нејќеш од мене али ја пак сакам, ова си е чисто фудбалски пост без провокации и јадење гомна. Бар вториов дел. Како и секоја утакмица, кружење околу шеснесетник без удар. Деко само неколку пати шутна од лоша позиција. Анри кога влезе нешто се обидуваше да шутне ама не доволно. Фали Роналдињо, нема креативност во играта, сам Меси не може да игра, Ето не се препознава од минатите сезони. Другата сезона обнова на тимот, не како оваа сезона обнова, вистинска обнова. Деко, Замброта, Едмилсон, Гудјонсен, Анри, Роналдињо(за жал)све тоа надвор. Соодветна замена за Роналдињо, за Деко, и нов лев бек. Абидал во напад не го бива

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom