Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто би немал лице ?
are you serial? На крај и баш не се гледа до кај си стигнал, се гледа колку титули си освоил. Башка не ни се паднаа Селтик и ШалкеАјде бе реаловци што се правите некои кога Реал ни до полуфинале не стигна ....
Па доколку би знаел не би прашал нали? Или немаш што да одговориш? Ај рамисли, тука сум јаНезнам ти кажи ми.
Зашто би немал лице ?
иван1реал напиша:Па доколку би знаел не би прашал нали? Или немаш што да одговориш? Ај рамисли, тука сум ја
4.Барса не освои ништо... задоволен ??
Ме повикувате сами на темава, еднаш е доволно за да седам цел ден тука. Ако те замарам слободно стисни игнор, нема да ги читаш моите постови.Сакаш да знаеш ?? Еве ти:
1.Барса фан си ?
-НЕ.
2.Што бараш на темава?
-Ако и сам знаеш што бараш ја сечам глава.
3.Глеј си го Реал најубаво ке ти биде... сите знаеме дека освои титула годинава ... само немој да ни се качиш на к.. со тоа.
4.Барса не освои ништо... задоволен ??
Ај сега ќе те замолам да не замараш. Не барам многу нели ?
Знам дека нејќеш од мене али ја пак сакам, ова си е чисто фудбалски пост без провокации и јадење гомна. Бар вториов дел. Како и секоја утакмица, кружење околу шеснесетник без удар. Деко само неколку пати шутна од лоша позиција. Анри кога влезе нешто се обидуваше да шутне ама не доволно. Фали Роналдињо, нема креативност во играта, сам Меси не може да игра, Ето не се препознава од минатите сезони. Другата сезона обнова на тимот, не како оваа сезона обнова, вистинска обнова. Деко, Замброта, Едмилсон, Гудјонсен, Анри, Роналдињо(за жал)све тоа надвор. Соодветна замена за Роналдињо, за Деко, и нов лев бек. Абидал во напад не го биване гледав, така да би било супер некој да ми каже на кратко што се случи ("некој" не значи иванреал или армин или било кој мадридиста - освен ако немаат нешто паметно да кажат)
викате играле супер? до кога вака играње супер а без гол?!
и не се сложувам за деко, добро одлука било да го игра кретенов, зошто покажуваше дека се враќа во форма, ама како изиграл вечерва за мене е енигма
па како беа - меси, знам дека бил вонсериски, а туре, деко, бојанче, пујол, ето?
ај некоооооој?!