Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За жал не го гледав натпреварот ама брат ми ми кажа дека Барса имала шанси што не ги искористила. Камени бранел добро, а Еспањол играл многу остро. Мислам дека со Манчестер да не се прими гол ќе биде премија.

Вторник или среда играат ?

Wednesday! The clash of the TITANS!

Значи како мали деца се некои овде. Што ке се случи во среда ке видиме во СРЕДА а не сеа да коментираш само за џабе. Имам ГОЛЕМА почит кон Манчестер но од вакви луѓе почнувам да се премислувам.

ЕДИТ: Да ја искористам приликава да им ја честитам титулата на навивачите на Реал Мадрид. Играа супер сезонава и ја освоија иако има уште до крајот. Браво.
Единствено што можам сега да кажам е дека се гледаме наредната сезона и се надевам дека Реал и Барса ке го направат првенството интересно.
И сакам да се сретнат во финале во Лига на Шампиони секако. :)

Значи како мали деца се некои овде. Што ке се случи во среда ке видиме во СРЕДА а не сеа да коментираш само за џабе. Имам ГОЛЕМА почит кон Манчестер но од вакви луѓе почнувам да се премислувам.

ЕДИТ: Да ја искористам приликава да им ја честитам титулата на навивачите на Реал Мадрид. Играа супер сезонава и ја освоија иако има уште до крајот. Браво.
Единствено што можам сега да кажам е дека се гледаме наредната сезона и се надевам дека Реал и Барса ке го направат првенството интересно.
И сакам да се сретнат во финале во Лига на Шампиони секако. :)
Фала за честитике ама во темата на Реал треба да ни честиташ :)

Ako si odi Ronaldinho najdobra zamena za nego e Quaresma no se nadevam deka Roni ke ostane i so asalen trener ke se vrati vo starata forma

Ај не се спуштај на такво ниво. Биди реален. И како што реков погоре ке видиме во среда што ке се случи, пред тоа не коментирам.

Jas imam golema pocit sprema barsa i ostavam da vidime sto ke se sluci vo sreda. Poz!

Имаме проблем Анри сеуште има температура :lutko: но се враќа "ЅВЕРОТ"-Олегер :pos:

И јас ги почитувам, после Манчестер, 2 омилен тим ми се!
бдв.. Тој Анри знае да биде малце непријатен за МанУтд, ама нема веза сеа не игра шпиц :!

ЛЕлеееееееееееееееее Олегер се враќа! Господ нека ни е напомош! Сами ќе се закопаме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom