V
Viktoranius
Гостин
Се молам само Манчестер да не не посрамоти како што ја посрамотија на Рома лани.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не знам како играа, не гледав и не планирам да гледам и да се нервирам за џабе. до крај на сезона. а се мислам дали да гледам и ЛШ пошто гарант ќе боли за очи да се гледа како не гази манчестер
јас пак ќе чекам и вечерва рајкард да каже дека дава оставка
не знам како играа, не гледав и не планирам да гледам и да се нервирам за џабе. до крај на сезона. а се мислам дали да гледам и ЛШ пошто гарант ќе боли за очи да се гледа како не гази манчестер
јас пак ќе чекам и вечерва рајкард да каже дека дава оставка
Многу е болно да гледаш како тоа што го сакаш најмногу е газено од вакви ниски клубови.
Што и да биде и како и да играт треба да сме со клубот и во добро и во лошо без разлика на резултатите.
Само да се молиме Манчестер да не мине со 2-3 гола да не биде повеќе.
Леле... сега гледам хајлајтс... Многу бедни голови сме примиле...
Што е ова бе ... лелелеле, ЛШ само е спасот.
Гледам хајлајтс, Валдес тиња, и мислам дека нерегуларен гол им признаа на тие шупците![]()
Еве го голот...
Топката ја поминува гол-линијата, но не со цел обем. Дали некој знај како се правилата, дали треба со цел обем да е помината гол-линијата за гол или не?:tv: