Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ехеее трачеви. До сеа прочитав дека Роналдињо ќе оди во Интер поради „Најк„ (тие ќе финансираат трансфер) а на турска телевизија даваа дека Роналдињо ќе оди во Фенербаче.

абе на гоал не пишува ништо точно и вие .. пишуваше и дека вдв ке игра за јуве сезонава ама ... трачеви само од трач.ком

Вечер мора да се победи со оглед на тоа дека ќе се игра пред празе стадион и Бетис нема да има поддршка од навивачите. Плус ќе се стави под притисок Реал затоа што разликата би дошла на само 1 бод, а утре имаат тежок натпревар со Севиља.

Kako го отворија натпреваров Барса свака им част , Кркич 0-1

Ајде голче од Кркич :vozbud:

ЕДИТ 2-0 :vozbud:

Викав јас дека наивно примаат голови и дека тоа е причината зашто Барса оваа година е зад Реал , патетично прокоцкаа предност по незнам кој пат сезонава .

Едит : 3-2 (0-2) Патетикуси

Е аман веќе пак ќе речите не е крив тренерот,а кој им дава наредби ако е за така кога водевме 2-0 имавме и игра и простор и се а не се обидуваа да шутнат у голот е тоа ти е.

Рајкард се заеба (како по обичај) што го извади Кркич.
Одбраната ја нема НИКАДЕ.
Нападот го нема НИКАДЕ.
Среден ред нема НИКАДЕ.
Со еден збор ЦЕЛ ТИМ СЕ ЗАГУБИ НА СТАДИОНОТ.
Да ти ебам тактиката смешна ... шо мисли он дадоа 2 гола и ке го чува резултатот... он ако е тактичар ја сум Мајкл Џексон.

Абе ова на секој натпревар ни се случува,на почеток Барса има и игра и се,ќе даде гол и веднаш се повлекува.После тоа ако прими гол веднаш се губи

па нормални ли се овие бе , реал до крај губи барса нема прва да биде по којзнае кој пат ме ебаа у кладилница

па нормални ли се овие бе , реал до крај губи барса нема прва да биде по којзнае кој пат ме ебаа у кладилница

исти курац и рома,матер им ебам се е наместено

Леле овој Гудјонсен најмногу го мразам камен невиден е,една топка не знае да смири.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom