Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Првото полувремо бевме тапа,второто игравме со срце но сепак Валенсија идат у финале.Рајкард толку не сваќа дека треба да го става Анри да игра цела утакмица, уште не забележал дека а го стави Анри цел тим се разигрува.Од овој меч најмногу ќе го пофалам Чави,многу добро изигра во второто полувреме.

Ах и уште во една акција после голот од Ето што досуди тоа судијата фаул во напад.Анри се нервира оти не почитувал предност а овој суди фаул во напад.

Нема многу што да коментирам зашто ќе треба да се повторувам после секој натпревар. Едноставно оваа екипа моментално со оваа игра не е способна да освои трофеи и тоа е реалноста.

Само заклучив дека Бојан сепак не е дораснат да го замени Меси во вакви ситуации.

Само заклучив дека Бојан сепак не е дораснат да го замени Меси во вакви ситуации.

Апсолутно. Уште фурни леб треба да крка Кркич, за да се доближи до Меси. Ама, реалноста вика дека е далеку подобар него пред 5 месеци...Значи за да дојде до нивото на Меси, треба да игра на вакви натпревари.

Не по цена на порази, еден од проблемите на Барса е што нема клупа, се се тоа млади и неискусни играчи и доколку се повреди некој играч нема кој да го замени.

За разлика од Меси, Боки е помалце снаодлив во сутиациите по крилните позиции. Нормално, едниот е класично крило а другиот напаѓач. Проблемот е во тоа што ова не го сфаќа Рајкард. Инаку не го отпишувајте уште од сега, дечкото е сеуште во пубертет-расти, има време... Ако оформи добро тело, ќе го биди. Ако остани неухрането бездомниче(како и Џони) како што (с)е сеа, ќе ја има(ат) судбината на Меси. Лесен залак за противниците и чести повреди.

п.с. Од кога почна да го собираш албумот на животинско царство? Ако ти фали уште некое шимпанзо, пиши ми ПП имам за смена.

Во 17:00 почнува Барса - Валадољид а. Ајде очекувам отварање, и очекувам голови од Анри и Ето :vozbud::vozbud::vozbud:

Ако денес не бидат освоени 3те бода, мислам дека Рајкард ке биде обесен на гол, и Роналдињо ке го гаѓа од центарот на игралиштето.

Ако денес не бидат освоени 3те бода, мислам дека Рајкард ке биде обесен на гол, и Роналдињо ке го гаѓа од центарот на игралиштето.
И ќе го утне:lol:

Ya conocemos la alineaciуn del Barзa, que jugarб con Valdјs en la porterнa. En la defensa jugarбn Zambrotta, Puyol, Thuram y Sylvinho. En el centro del campo, Tourј Yayб estarб acompaсado por Xavi e Iniesta. Y delante, el tridente escogido esta vez es el formado por Bojan, Henry y Eto'o.

Гудјонсен не игра, немогуче

Етооооооо њ ме зерооооооо :helou:

Ајде сега и од Анри еден, и од Бојан, и од Валдес :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom